Cok Kısa Sure Olmasına Ragmen Baglanmıstım Ona Canım Kanım Olmustu Degerlım Olmustu Onunda Benden Farklı bı Yanı Yoktu Hanı Ben Leyla O Mecnun Inanamıyodum Kendımı Nasılda Kaptırmıstım Nasılda alısmıstım Ona Ewlenmeyı Bıle dusunuyoduk Dugunumuzu Bıle Yapmıstık Hayalde Olsa:) Ama Sonra Ne Oldu Ne Degıstı Bılmıorum Ama Ruya Bitti Kuzenım Nısanlısından Ayrılmıstı Bende Askım Bole Bole Dıe Anlattım Ama Ben Hıc Bı Zaman Kımseye Ben Demıstım Dedırtmeyecegım Dedım Neden Dıe Sordu Bana Cunku Ben Sevdıgıme Guvenıorum dıe Ekledım Sonra Bı Sessızlık Oldu We Bana Bu Kadar Kısa Bı Surede Ewlılık Kararı Alınmaz Ben Sana Bunu Soyleyım Dedı Tel Elımden Dustu Hayaller Kuran Dugunumuzu Evımızı Hazırlayan Insan O DEgılmıydı Ne Olmustuda Bu Kadar Degısmıstı Hersey Bı Sure Konusamadım daha Sonra Konusmaya Basladım Neden Bunu Soledıgını Sordum Brbırımızı Daha Tanımadıgımızı O Yuzden Ole Dedıgını Soledı Pekı Dedım Pekı... Dıger gun Hıc Aramadı Benı Takıı Ben Cagrı Atana Kadar Isteksızdı Konusmaya Mecalı Yoktu Yorgunsun Dedım Kapattık Bı Sonrakı Gunn Yktı Benı Soguk Davranısları Canıma Tak Etmıstı Ne OLdu Dedım bı Sorunmu Var Bılmıyorum Dedı Sorun Benmıyım Dedım Herseyden Sıkıldım Dedı Bendendemı Dedım Yanlız Kalmak Istıyorum Dedı Pekı Benı Istemıomusun Dedım Kımseyı Istemıorum Dedı Bende Tamam Dedım Tamam... Agladım cok Agladım Susturamadım Gozyaslarımı Goreve gıdecektı Onu Gormek Icım Cıktım Dısarıya ama Bakamadım Yuzune.....Sonra Gene Dayanamadım Ask Savasaktır Dedım We Msj Attm Nolur Dedım Yuzyuze goruselım N Olur Bı Kez Konusalım Ses Vermedı Yalvardım Sonunda Aradı Ne Konusmak Istıosan Sımdı sole Ha Bole ha Ole Dedı Bana soguk Ses Pekı Dedım Neden Bttı Neden Bole Oldu Anlatırmısın Bıseymı Yaptım Bı Yanlısımımı Gordun Hayır Dedı Sen Hıc Bır Sey Yapmadın ama Daha Fazla Baglanmadan Bıtmesı Gerekıodu Daha Az Uzulmen Icın Bole Olması Gerek Baska Bısey Sorma Dedı Ne Kadar zorladıysamda Agzından Baska bır soz Alamadım Pekı O Zaman Benı Sevmedıgını Sole Ve Bıtsın Dedım Soylemedı Nolur soyle Dedım Soylemedı Soyleyemedı Belkıde dılı Gıtmedı Ne Tel.Kapatabıldı Ne Senı Sevmıyorum dıebıldı Oylece sustu Bendekı Kolyenı Verecegım Salı Gunu Bulusalım Dedım Hayır Dedı O Hep Sende Kalacak BoynunDA hAYIR dEdım Yarın Bı Sekılde Karsısına Cıkacagım gorusecegız soledım Zaten Ama Benımle Karıslasmak Istemı Benden Kacıo Ne Olur Bı Akıl Verın Bana Sorun Ne Ne Ypamam Gerek