• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilimi tutamama...

Telefon artık gizli bilgi değil ki, ben de herkese verebilirim ama ben sosyal medyayı tercih ediyorum.

Ama anlattım dedikleriniz önemli, ne anlattınız, yeni tanıştığınız insana müzik zevkinizi anlattıysanız sorun yok, kv dedikodusu yaptıysanız aboooo.

Sohbet etmenizi anlarimda, telefon numarasını vermeniz iyi olmamamıs.Bende insanlarla sohbet etmeyi severim.Kizimla parka gittiğimde yeni tanıştığım kişilerle sohbet ederim .Ama telefon numarasını güvenip veremem.:KK43:

Kizlar hayirli ramazanlar herkese :dua:

Daha onceki konumda da bahsetmistim, bilenler bilir. Bilmeyenler icin de kisaca sunu soyleyeyim... Kisa surede samimi olabilme ve her seyi anlatma potansiyelimden sikayeticiyim.

Ve ben dun tek basima disarda otururken yine biriyle tanistim. :KK53:
Hemen samimiyeti kurduk kizla. Ordan burdan muhabbetler... Akliniza ne gelirse hemen hemen her konudan muhabbetler yaptim yine.
Bide ayrilirken bir daha gorusemeyecek olmanin huznu kapladi.:KK48:
Telefon numaralarimizi aldik!!:silah:

Neyse cenem de durmaz, aksam esime basladim anlatmaya. Biriyle tanistim soyle boyle falan bide ona kisaca ozet gectim.:KK48:

Ama bana dedi ki "Cok gereksiz bir hareket yapmissin, hemen ne ara samimi oldun, telefon numarani vermek de ne!!" :KK4:

Allahtan her anlattigim konudan bahsetmedim.:63:

Tamam esim hakli.
Sacma bi hareket oldu aslinda, dogru da soyluyor.
O oyle deyince kendi kendime dedim derya naptin yine sen, kizin numarasini sil, aradiginda da ölü taklidi yap. :KK57:

Ama ben neden kendime hakim olamiyorumm her bi seyimi anlatiyorum bide taaa telefon numarasini vermeye kadar gidiyor? :deli:

Oof kizlar bi el atin durumuma.
Kurtulamiyorum su dilimi tutamama, herkese guvenme ve sonrasinda pismanlik duyma illetinden.o_O

:KK43:
Canım anlattıklarında kendimi buldum, şark görevi için Doğuda ikamet ediyoruz ve bulunduğumuz il çok sıkıntılı, ben de 3-4 ay önce aynısını yaşadım, eşimden aldığım tepki çok kötüydü. İnsanlara bütün içimi döküp, ardından anlattıklarım önüme sunulunca pişman oluyorum, bu dünyaya fazlayız fazla...

Kizlar hayirli ramazanlar herkese :dua:

Daha onceki konumda da bahsetmistim, bilenler bilir. Bilmeyenler icin de kisaca sunu soyleyeyim... Kisa surede samimi olabilme ve her seyi anlatma potansiyelimden sikayeticiyim.

Ve ben dun tek basima disarda otururken yine biriyle tanistim. :KK53:
Hemen samimiyeti kurduk kizla. Ordan burdan muhabbetler... Akliniza ne gelirse hemen hemen her konudan muhabbetler yaptim yine.
Bide ayrilirken bir daha gorusemeyecek olmanin huznu kapladi.:KK48:
Telefon numaralarimizi aldik!!:silah:

Neyse cenem de durmaz, aksam esime basladim anlatmaya. Biriyle tanistim soyle boyle falan bide ona kisaca ozet gectim.:KK48:

Ama bana dedi ki "Cok gereksiz bir hareket yapmissin, hemen ne ara samimi oldun, telefon numarani vermek de ne!!" :KK4:

Allahtan her anlattigim konudan bahsetmedim.:63:

Tamam esim hakli.
Sacma bi hareket oldu aslinda, dogru da soyluyor.
O oyle deyince kendi kendime dedim derya naptin yine sen, kizin numarasini sil, aradiginda da ölü taklidi yap. :KK57:

Ama ben neden kendime hakim olamiyorumm her bi seyimi anlatiyorum bide taaa telefon numarasini vermeye kadar gidiyor? :deli:

Oof kizlar bi el atin durumuma.
Kurtulamiyorum su dilimi tutamama, herkese guvenme ve sonrasinda pismanlik duyma illetinden.o_O

:KK43:

Ay ayni esim gibisiniz. Biliyorum cok iyi niyetlisiniz insanlari seviyor deger veriyorsunuz. Bunun icin tanimaniza vs gerek yok.

Ama esim is yerinde falan o kadar hemen samimi oluyor ki... ben zorunlu seyler disinda asla calisanlarimla mesajlasmam konusmam. Is yerinde hal hatir sorarim tabi ki her hafta hepsiyle kahve icerim hayatlarinda ne var bilmek isterim. Bir sorunlari varsa haberim olsun isterim.

Esime ise işe dun baslayan cocuk mesaj atar "abi evden kacta cikiyosun x yerde bulusup beraber gidelim" "abi eda isteyse beraber kahvalti edip gidelim" "mudur sen cikma ben seni 1 saat sonra motorla alirim"
Sonra bu muhabbetler ilerliyor. 10 gun olmadan "mudur molam yok sigara icebilir miyim" "mudur 5 dk dinleniyim" bir ay geciyor o 5 dk ler yarim saat oluyor.

En sonunda esim operasyonu ceviremiyor.

Cabuk samimi olmak malesef insanlarin gozunde kolayca kullanilmakla ayni sey.

Back
X