Dilin kemii yok

tsambikos

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
71
1
286
Ankara
kızlar cok bunaldım ınanın cok... kımseyle konusulmuyo 'dilin kemiği yok' olayı var ya sorunumu anlatsam yanına daha fazla ekleyıp başkasına anlatıyolar..O yüzden buraya yazıyorum,sizinle paylaşmak istiyorum.

belki boşanmış arkadaşlar bana daha yardımcı olurlar bilmiyorum ama adım adım bunalıma girmek üzereyim..

sürekli hakkımda eski eşim ve ailesi hiç yapmadığım şeylerı etrafımdakı kişilere yapmısım gibi yansıtmışlar..ister istemez bana ulaşıyo bu sözler ve canımı çok yakıyo..Aldırma allaha havale et dıyorum ama su bayram günü bile ağlattılar beni..

boşanmış arkadaşlar siz böyle şeyler yaşadınız mı?yasadınızsa nası atlattınız ben gercekten bunalıma gırmek uzereyım senağlama

canım, "sen kendini bildikten sonra başkaları bahane.." sözü bu durumda malesef geçmiyo.. haklısın.. Allah a havale etmekten ve dua etmekten başka elinden bişi gelmez.. iffetli bir kadına yapılacak en büyük kötülük iftiradır. bunu yapanlar bi gün gelicek cezasını çok ağır bi şekilde ödeyecekler canım..sen bildiğin yoldan ve doğrularından şaşma..kendi kendinin destekçisi ol.üzme tatlı canını ..

bide çok özel değilse neden ayrılmıştınız ve ne gibi olmadık şeyler söylüyorlarmış.. merak ettim :uhm:

Benim juzenim boşandı iki taraflı laflar havada uçtu ama en asılı hiç kendini anlatmaya çalısmadan tepkisiz torumsuz kalmak

sabret, çnkü sabretmek oturup beklemek dil mücadele etmektir...

bigün gelicek onlarda senle uğraşmaktan bıkıcaklar. sen kendini bozma. allaha sığın

haklısınız arkadaslar bazen ben de onların canını yakmayı cok ıstıyorum cok sınırlenıp uzuluyorum ama sabretmekten baska care de yok gıbı saogolun vakıt ayırıp benimle sorunumu paylastıgınız ıcın

Boşanma ve sonrası çok zor dönemlerdir..
O zaman zarfında sevmediğiniz insanlarla görüşmemeniz sizin için daha iyi olur..
Hakkınızda her zaman iyi ya da kötü konuşulacaktır ama siz gereksiz kişileri hayatınızdan çıkarırsanız zaten duymazsınız da görmezsiniz de..
Kendi adıma boşanmaya karar verdiğim anda bir çok kişiden soyutladım kendimi.. Aslında bunu bilinçli olarak yapmadım,yalnız kalmak istiyordum sadece.. Toparlandığım zaman bile sadece en yakınlarımla görüşmeyi tercih ettim..
Arkamdan atıp ve tutanlardan hiç haberim yok,ilgilenmiyorum...:umursamaz:

Hic aldiris etmemek mumkun degil.. Insanin gercekten zoruna gidiyor..

Sakin beddua etme..
Sen agladikca onlarin istedigi, dedigi oluyor..
Sen guclu kalip guldugun muddetce hic kimse bisey soyleyemiyecek...
Elbet bikacaklar..

Kimsenin ahi kimsede kalmaz. Buna inan, ve gucunu Allah'a dua etmekle bul.
Herkes ettigini bulacak elbette.. Bunu bilmek bile sana yetmeli..

En buyuk ceza unutmaktir demisler..

sabretmekten başka çaren varmı cnm. boşver diyemeyeceğim gerçekten sözler çok acı veriyor insana. 4 senedir evliyim onun öncesinde başladı bizimkiler 7 senedir çekmediğim kalmadı bana o... mu demediler hakkımda yanlış şeyleri söyleyerek karalamaya çalıştılar. neler neler canım. şükür ki eşim bu olanlara artık bir dur dedi yaklaşık 1 senedir kendiside ailesiyle görüşmüyor banada laf söyletmiyor sağolsun. senin eski eşindede çok hata var bu aşamada. bizde çok boşanma derecesine geldik. bu aileler neyi hazmedemiyor anlam veremiyorum. sen yinede allaha havale et onları mevlam bir gün olur cezalarını verirler

boş versene ne takıp aglıyosun benim annemle babamda yarı anneme neler dediler annemin ölmüş ve yüzlerini görmedikleri dayım için bile dünyaları sölediler ben yaptıysada afferin iyi yapmış size batan bişi var mı dedim Haketmiştirki yapmıştır die susturdummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…