Dilini Tutmayan Kardeşim

enenisa

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
695
1.329
133
37
Evet sorun erkek kardeşim. Ne konuşup ne ettiysek anında nişanlısına yetiştiriyor. O da tabi kendi ailesine. Ailesinden tüm ilçeye.

Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Kardeşimin lişanlısıda bulunduğum ilçede.

Malum küçük yer olduğu için herşey çabuk yayılıyor. Bu sebeple burada herkesin ağzı sıkıdır.

Maalesef benim ağzı gevşek kardeşim ailece aldığımız kararları yaşadığımız şeyleri ne varsa nişanlısına söylemiş. Onun ailesi de herkese. Çok şükür utanacak şeyler değil. Ama sadece bizi ilgilendiren iş değiştirme durumları vs. Eşimin iş yerine de bu giderse o da sıkıntı yaşayacak.

Onun yüzünden bu ilçe bana artık dar geliyor. Bütün huzurum gitti.Ne var ne yok ne yaşandı biliniyor. Mahremiyete aşırı önem veririm. Sağolsun erkek kardeşim mahvetti. Uyar diyeceksiniz. Bunu da diyecek. Ortalık daha da gerilecek. Ne yapacağım bilemiyorum. Çok kötüyüm ve ağlamaklıyım...

Yanında hiç bir şey konuşmayın

Uyarın, onlara da söylesin hatta. Dedikodunun yayılmasının bir sebebi de onlar. Siz de kardeşinize mesafe koyum her şeyi bilmesin.

Yanında ister istemez konuşuluyor yaşanıyor. Çünkü benimle kalıyor.

Nişanlısına bir şey diyemem. Çünkü ben de annemle paylaşırım. Fakat sorun kardeşim. Nasıl halledeceğim bilmiyorum. Kardeşime de çok düşkünüm. İkiz gibi büyüdük.

Bundan sonra olani biteni ona söylemeyin.Tepki gösterdiğinde ise ,ağzının gevşek oluşunu hatırlatın.Başka türlü yaptiginin yanlis olduğunu anlamaz

Kardeşini nişanlısıyla paylaşmış aileden gördüğü için ama nişanlısı niye gidip ailesine anlatıyor.Bence Sonuçta evlenecek ve aileye dahil olacak şimdiden önleminizi alın mahremiyet denen bir şey var.İkisiyle de konuşun

Açık açık konuşun yada hiç bir şey konuşmayın

Çok ciddi konuşma yaptım. İnşaAllah etkili olur. Nişanlısını da aileden dışlanmasın diye güya diyormuş. Çok şükür gelinimizi seviyoruz. Fakat böyle durumda aramızda bozulur.

Nişanlısı da herşeyi aileseine anlatmak mı zorundaymış? Orda kardeşinizden sonra en büyük hatayı nişanlısı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…