Dillere destan olan aşıkları ayırmaya çalışan aile…

Asikkiz1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
4
0
16
İstanbul
Nisanliyim ben, kayinvalidem ve gorumcelerim bana bir suru sey yapti ama beyaz sayfa açıp tüm herşeyi unutmamı bekliyorlar ama yinede laf sokuyorlar gittiğimde ve düğünü ertelemeye çalışıyorlar. Nisanlimdanda ayrilmayi dusundum bu yuzden ama onun ne sucu var. Beni olesiye seviyor ve herkesin onunde tutuyor. Bunlarla nasıl baş edebilirim, özellikle herkesi yonetmeye calisan gorumcemle?

Son düzenleme:
Moralini bozmak istemem ama evlenecegin kisinin ailesi cok onemli.esin kadar onemli evlendikten sonra gor o kus beyinli dedihin ablasi herkesi yoneten senden kıymetli olacak sizi de o yönetecek. Evlendikten sonra erkeklerin ailesi pek kiymetli olur sana yapilanlar hic olmamis gibi davranilir kalbinin kirildigini kimse umursamaz.9 yillik tecrubeyle sabittir.

Evlenirken ailesi ile birlikte evleniyorsun. Yurtdisinda oldugunuz icin seni pek rahatsiz etceklerini sanmiyorum.

Bayramdan bayrama ararsiniz. Fazla muhatap olmazsiniz. Nisanlinizin herseyin farkinda olmasi iyi. Size sahip cikmasi. Ana kuzusu degil.

Anneniz babaniz arkanizda ama nisanlinizin ailesini begenmemisler . Büyüklerimiz bizlere göre bazen daha ileri görüslü oluyorlar. Anneniz babaniz bu oglanla sen yapamazsin diyorlarsa 98% hakli cikiyorlar yillar sonra.

Nisanlinizdan ayrilin yada ayrilmayin demek bana düsmez. Herseyi iyice tartin, iyice düsünün.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nedense uzun konunda sadece dikkat ceken senın 2 universite okumus olman ,onun da cahıl ve lise mezunu olmasını basa basa söylemen...!!!

Cok zor gercekten. Evet bunu basa basa soyluyorum cunku nisanlimin ailesi 2 senedir bunu diyormus ona ve ayirma nedeni olarak bunu one suruyorlarmis daha beni gormeden bile.

Evet, umarim yurt disinda olunca yonetmeye kalkmazlar. Ordada simdiden uzaktan akrabalari devreye sokuyorlar.

Eşinde biter olay bence, orta yolu bulacak o, ben bu kızı seviyorum şu tarihte evleneceğim der kimse de düğünü erteleyemez,birbirinize destek olursunuz olur. önemli olan birbirinize güvenmeniz destek olmanız. bu tip sıkıntılar oluyor bu dönemlerde, sabırlı olmak gerek. ama çok fazla da ödün vermeden. eşin senin rahatsız olduğun durumları bilsin, karşı tarafı çok yermeden şikayet eder gibi yapmadan anlatmalısın ona. mutluluklar diliyorum inşallah iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…