Dilrubamın karın estetigi

Dilruba merhabalar.. bende 11 temmuzda oldum tam karin germe ameliyatimi. Doktorumuz ve ameliyat oldugumuz hastane ayni. Benim sana sormak istedigim bir sey var. Karninizin sağ ve sol tarafi arasinda bir asimetri yasadiniz mi. Suan benimsol tarafim sağ tarafima gore sis durumda.sağ tarafim tamamen yapışmis halde hatta.Doktorum bir sorun olmadigini söylüyor.daha da oturacak diyor Ancak her iki tarafinda ayni olmasini bekleme diyor. Bu benim kafami baya karistirdi. Acaba daha cok mu erken diyorum bazen. 1 ay oldu daha. Şişlik midir diyorum. Sen böyle bir durum yasadinmi acaba iyilesme surecinde? Ve suan daki halinden memnun musun?

Merhabalar hanimlar
Senelerce bekledigim ameliyatı bu gün oldum.sizlere kısaca anlatıcam .
Sabah hastaneye geldim 3 saatlik bir bekleme sonunda çizimlerim yapıldı ve yarım saat sonrada ameliyata alındım.yaklasik 1.5 saat sürdü ameliyatım.Yaklaşık 4 saat kadar kramp seklinde sancı cektim şimdi ağrılarım geçti.çok hafif ağrı var.öne egik yurunmesi gerekli müthiş gerginlik hissi var.Hemşireler müthiş ilgili ameliyat yerimi görmedigim icin yorum yapamiyorum fakat kız kardeşim sargili olmama ragmen incecik olmussun dedi.Doktorum Esabil Eker den ve hemşirelerimizden Allah razı olsun. Hayallerim gerceklesti......
bu ay sonunda ben de karın germe için anlaştım merak ediyorum uyandıktan sonra lavaboya gitmek istediğimde yataktan kendi imkanımla kalkabilecek miyim

Back
X