- 5 Mart 2011
- 127
- 40
- 318
Cok memnunum 28 ocakta oldumMerhaba karın germe mi oldunuz acaba Esabil EKER'e? Ne zaman olmuştunuz, memnun musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok memnunum 28 ocakta oldumMerhaba karın germe mi oldunuz acaba Esabil EKER'e? Ne zaman olmuştunuz, memnun musunuz?
bu ay sonunda ben de karın germe için anlaştım merak ediyorum uyandıktan sonra lavaboya gitmek istediğimde yataktan kendi imkanımla kalkabilecek miyimMerhabalar hanimlar
Senelerce bekledigim ameliyatı bu gün oldum.sizlere kısaca anlatıcam .
Sabah hastaneye geldim 3 saatlik bir bekleme sonunda çizimlerim yapıldı ve yarım saat sonrada ameliyata alındım.yaklasik 1.5 saat sürdü ameliyatım.Yaklaşık 4 saat kadar kramp seklinde sancı cektim şimdi ağrılarım geçti.çok hafif ağrı var.öne egik yurunmesi gerekli müthiş gerginlik hissi var.Hemşireler müthiş ilgili ameliyat yerimi görmedigim icin yorum yapamiyorum fakat kız kardeşim sargili olmama ragmen incecik olmussun dedi.Doktorum Esabil Eker den ve hemşirelerimizden Allah razı olsun. Hayallerim gerceklesti......
Eranil eker hangi şehirde hastanede acabaCanim ben de esabil ekere yazdim su karin germe mevzusunu bana verdigi rakam inanilmaz ucuk
Ankara Sincan devletEranil eker hangi şehirde hastanede acaba
Fiyat ne canim devlette tam karın germe ve göğüs diklestirmedeAnkara Sincan devlet
Simdiki durumunuz nasil iyice oturmuştur ameliyatınız...sonuctan memnunmusunuzFiyat bilmiyorum ben yaptirali bir seneyi gecti
Ameliyat sonrası 10 kg aldım fakat eski hali gibi olmadı göbekten kilo almiyorsunuzSimdiki durumunuz nasil iyice oturmuştur ameliyatınız...sonuctan memnunmusunuz
Ameliyat öncesi sonrası resimleriniz varsa atabilirmisiniz acaba özeldenAmeliyat sonrası 10 kg aldım fakat eski hali gibi olmadı göbekten kilo almiyorsunuz