Din bilgisi olanlar Allah rizasi icin bir sorum var

Dini konular yasak,konunuz kapanabilir o yüzden diyanete yada müftülüğe telefon açıp yada mail atıp sorunuzu sorun,daha iyi cevaplar alabilirsiniz.

cnm yeni duydum ama saçma geldi sen kıl kabulu ALLAH a kalmış bence uzak dur ama fal çok günah............

Hadisler var bilen biri dedim bilmeyen yazmasin
İşte bu yanlış cevap bilmeyen yazmasın,siz buraya konu açıyor iseniz herkes cevap yazar,bilmeyen yazmasin demek diye birşey olamaz site kuralları gereği herkes yazabilir ve ayet hadis paylaşımı yasak,çünkü bu tür dini konular tartışma çıkarıyor.

Konum kPanacaktir ama sen genelde kil namazini sakin birakma kabul olup olmayacagi allaha kalmistir. O bilir iyiyi kötüyü Neyse mune gelmeden ben kacarrr

Cnm o 40 gün fal icin değil alkol icin geçerlidir. Kandaki alkol 40 günde temizlenmesinden dolayı böyle imis.
Ki namazı kilmak içinizden geliyorsa niye engelliyorsunuz kendinizi.. Allah kabul etsin ne diyelim.
fal baktirmak iae Allaha ortak kosmak, geleceği Allahtan başkasının bileceğine de inanildigi için haramdir.
hatalarimiz var hepimizin ama tekrar etmemek en guzeli..
konu kapanbilir.
Arkadaslarinda dediği gibi müftülüğü aramak en sağlıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…