Dindar erkeğin umut vermek istememesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Herkese hayirli aksamlar. Arkadaslar ben bir erkegi bir ortamda uzaktan tanidim kendisi cok dindar hic bir kiz arkadasi yok fakat modern giyinimli gezen eden biri. Bende namazinda niyazinda bir erkekle kesinlikle hic bir temas kurmamis biriyim ve bu kisiyi iki senedir aklima koydum sonunda acildim ustu kapali bir sekilde. O ise bana umut vermek istemedigini bu mevzulara kapali oldugunu soyledi. Ben suan ne yapmaliyim? Cevremde gayet begenilen biriyim ilk defa bu durum oldu ..doner diye dua mi etmeliyim yoksa bu zihnimi kirletmek mi olur? Onunla evlenecegime o kadar inanmistim ki ruyalarimda bile defalarca gordum ama simdi buna inanamiyorm. Ve gururundan bana yazma ihtimali de olmayan biri:(

Herkese hayirli aksamlar. Arkadaslar ben bir erkegi bir ortamda uzaktan tanidim kendisi cok dindar hic bir kiz arkadasi yok fakat modern giyinimli gezen eden biri. Bende namazinda niyazinda bir erkekle kesinlikle hic bir temas kurmamis biriyim ve bu kisiyi iki senedir aklima koydum sonunda acildim ustu kapali bir sekilde. O ise bana umut vermek istemedigini bu mevzulara kapali oldugunu soyledi. Ben suan ne yapmaliyim? Cevremde gayet begenilen biriyim ilk defa bu durum oldu ..doner diye dua mi etmeliyim yoksa bu zihnimi kirletmek mi olur? Onunla evlenecegime o kadar inanmistim ki ruyalarimda bile defalarca gordum ama simdi buna inanamiyorm. Ve gururundan bana yazma ihtimali de olmayan biri:KK43:
Belki başka biri vardır, seni de tam olarak kaybetmemek için işi garantiye alıyordur o olmazsa sen gibi..

Hayatinda biri olmadigini arkadasi soyledi hatta arkadasi o nasil evlenecek hic kizlarla gorusmuyor dedi. Onu aklimdan bir turlu atamiyorum:(

Hayatinda biri olmadigini arkadasi soyledi hatta arkadasi o nasil evlenecek hic kizlarla gorusmuyor dedi. Onu aklimdan bir turlu atamiyorum:KK43:
Ay aslında evlenince mutlu olunucak birine çok benziyor tabi Allah bilir .. siz niyetinizin ciddi olduğunu söylediniz mi

Sizin hayatinizda boyle bir durum oldu mu olmazlar oldu mu yoksa yolunuza devam mi ettiniz bu belirsizlige ragmen. Gercekten tavsiyelerinize cok ihtiyacim var cunku beynimi susturamiyorm gidip yine onunla ilgili hayaller kuruyorum:(

Sizin hayatinizda boyle bir durum oldu mu olmazlar oldu mu yoksa yolunuza devam mi ettiniz bu belirsizlige ragmen. Gercekten tavsiyelerinize cok ihtiyacim var cunku beynimi susturamiyorm gidip yine onunla ilgili hayaller kuruyorum:KK43:
Olmaz mı oldu tabi eşim benden ayrılmıştı işim gücüm yok benden sana hayır gelmez diye. Ben de hiç ısrar etmedim iyi dedim. Sonra işini gücünü eline alıp aradı beni yine evlendik.

Kizlar sunu dyebilirim turkiyedeki en iyi iki meslekten birini icra ediyorm ve hayatimda grdgm her ortamda dis gorunusmle olgili cok iyi yormlr aldim. Ve ilk defa bir erkege adim attim flort gibi bir dusuncem yok da dedm sizin islami yonunuzden etkilendm dedm ama o beni gormuyor gercekten kahroluyorm dyebilirm

O etkilenmemiş demek ki. Bu göreceli bir şey meslek ya da güzellik herkesi aynı derecede cezbetmez. Benim kocam bana yakışıklıdır ten çekimi vardır başkasına göre çirkindir.

Etkilenmekten ziyade bunun icin ugrasmadi bile beni begenmedigini dusunmuyorum sadece islami olarak bir kiza adim atmaya karsi sanirim. Ve bu yuzden olabilecek birseyi bitirdi

Herkese hayirli aksamlar. Arkadaslar ben bir erkegi bir ortamda uzaktan tanidim kendisi cok dindar hic bir kiz arkadasi yok fakat modern giyinimli gezen eden biri. Bende namazinda niyazinda bir erkekle kesinlikle hic bir temas kurmamis biriyim ve bu kisiyi iki senedir aklima koydum sonunda acildim ustu kapali bir sekilde. O ise bana umut vermek istemedigini bu mevzulara kapali oldugunu soyledi. Ben suan ne yapmaliyim? Cevremde gayet begenilen biriyim ilk defa bu durum oldu ..doner diye dua mi etmeliyim yoksa bu zihnimi kirletmek mi olur? Onunla evlenecegime o kadar inanmistim ki ruyalarimda bile defalarca gordum ama simdi buna inanamiyorm. Ve gururundan bana yazma ihtimali de olmayan biri:KK43:
Bence ilgisi yok
Olsaydı bi şekilde söylerdi ben bikaç buluşmadan sonra evlenmeyi düşünüyorum bana göre değil sevgililik derdi en azından uygun dille ama direk reddetmiş üzmek istemiyorum demiş sakın bana ilgisi var ama gururundan yazmıyor söylemiyor ya da inancından diye düşünüp kendinize ümit vermeyin bence:( bu kendinizi kandırmak olur sizi uzun vadede daha çok üzer... Hayallerinizden onu çıkarın bir an evvel doğru kişi elbet gelecek beni seven benim sevdiğim deyin..o hayallerinizi hakedecek kişi olacak unutmayın:)

İnancı gereği , örtülü namazlı niyazlı birini istiyordur belki , ya istese bunları derdi açık açık .
Kırmak istememişte olabilir kibarca söylemiş sanırım.
Yahu inancı gereği adım atamasa dindar olan kimse evlenemezdi.
Üzmek istemem seni ama gerçekle yüzleş bence.Öbür türlü daha sıkıntı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X