dinden uzaklasilirmi ki tartismalarda ne alaka???

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Daha belki 2 saat once actm baska bi konu smdi baska konu. Fikirlerinizi merak ediyorum... Tartsma yasadigimizda esim bize zarar veriosn biza yazik ediosun emeklerimiz bosa gidio filan dio dini acidan demek istio ama. Yani emek veriomus namaz icin filan ama bi tartismada hoooppp gdioms hepsi?? Ne alaka arkadas ben naamaz kiliosam tartisma yuzunden neden kilamiim?? Yani beni sogutmaz yada gaflete dusurmezki tartisma!? Yanls mi dusunuyorum?? Esimmi bu konuda cok hassas yada ben mi fazla gevsegim?? Bnde namaz kiliyorum ama tartisiyoruz diye namazimda aldigim haz vs eksilmio ki yani tartisilir sonucta aileyiz ikizler bile farkliyken bizm her dusuncemz ayni olamazki illaki tartsma olur. Sizler neler dusunuosunuz merak ediyorum

Bu konuda ahkam kesmek beni aşar ama eşinin dediği haz vs değil

Namazlarda aldığın sevabı tartışıp itiatsizlik şükürsüzlük edip günah işleyip kaybediyorsun diyor

Ama kişinin sevabı da günahı da kendine önce dünyevi konulardaki sorunları çözün herkes kendi ahiretini kendi düşünsün

Az önceki konudan geliyorum siz çok bunaltiyorsunuz adamı.
O da belki kendimi ibadete veremiyorum demek istemiştir.
Yani hususu bozuluyordur . Mesela namaz kılarken sizi düşünüyordur. Nasıl barisabilirim vs diye.
Tam olarak ne düşündüğünü sorun biraz kapalı olmuş.

Her koyun kendi bacağından arkadaşım tartışmada küfür ediyorsan günah olur ama kildigin Namazla alakası yok tövbe Yarabbim

Back
X