Dini bilgisi olanlar yardimci olabilir misiniz???

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Arkadaslar merhaba aksam aksam gunaha girdim ve uzuldum acikcasi en basindan anlatmak istiyorum
Facebookta bir grupta biri post acmis ayakkabiya en fazla kac para verdiniz diye n herkes yorum yazmis sukadar su kadar diye neyse bir bayan yorum yazmis s iyi guzel vermisinizde bu kadar paralari birilerine yardim edin yok insanliginiza yazik bilmem ne boyle eglence postlarina soyle muhalefet olanlara sinir oluyorum ve kalktim sanki bana cok lazimmis gibi yorum yaptim ne yazdigimi hatirlamiyorum ama hakaret yok sadece kiskanclik yapmissin gibi bisey yazmisim
Tabi olay burda koptu ne malligim ne kopekligim ne kisiliksizligim ne beyinsizligim daha hatitlayamadigim bir suru hakkaret yedim uzerine bir guzelde beddua bana o ayakkabiya para veremeyecek durumda ol gibi biseyler karalamis ben hakaret etmedim sadece mahkemeye veririm seni dedim cunku hakaretleriyle sabrimi zorladi yani din uzerinden uzerime yurudu Allah benim yanimda mazlumun yaninda seninle ahirette gorusucez falan yazdi hak varsa goruselim sikinti yok ama ben bu hakaretleri hakedecek tek bir kelime yazmadim birde orucluymus hanimefendi kufre zorlamis hakaret beddua eden o ben kufre zorlamisim kalktim neyse dedim kotu seyler soylendi beddualar edildi kolay degil bu isler mesaj attim kusura bakma diye cevap yazmamis ama uzuldum hakikaten ilk adimida attim daha ne yapayim

Can'ım bi kere o beddua etmesi çok saçma çünkü beddua kişinin kendisine döner. Ki herkesin durumu olur olmaz herkeste buna karışamaz. Oruçlu olduğu halde küfrediyorsa zaten ben onun dinle alakasından da şüphe ederim. Oruç sadece aç kalmakla tutulmuyor!

dini bilgiyle ne ilgisi var bunun ?
hakaret eden o siz mi günaha girdiğinizi düşünüyorsunuz ?

Bu ne sayko bir konu daha!Nerden günaha girdin yav?İyice paranoyaklaştık galiba hakkımızı ararken birine hak ettiği cevabı verirken filan iki kere mi düşünücez şimdi?

Back
X