dini yönden yapılması gerekenler, okunacak dualar, kılınacak namazlar

tubisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
14
1
86
Ankara
vay arkadaş tek seferde olcak bitcek sandığımız şey olmadı kaç aydır, her türlü ot, bitki, önerisi kabul edilir, komşumun kızı şöyle yaptı bebeği oldu diye başlayan cümleler kabulümüz. civab perçemini duydum, ilişkiden sonra hemen kalkılmıyacak onuda duydum. 12. ila 20. gün arası ilişkiye girilecek onuda duyduk, stres yapılmayacak onuda biliyoz,bunlar işe yaramadığına göre dinen neler yapıyorsunuz acaba?????????????

ilişkiden hemen sonra kalçanın altına yastık koyup yarım saat sırt üstü yatmayı denememişsin :) bence dinen; tevekeltü alellah demek lazım.. Allah zamanı gelince en hayırlısıyla evladını verecektir, tez zaman hayırlısıdır inşaallah :)

yastığı denemedim onuda deneyim bari hayırlısı tabi ama insan hemen olsun istio işte...

Bir ay icerisinde, ikiskiden sonra hic kalkmadim, yastik koydum, bacaklari diktim,amuda kalktim, silkeletmeyi yaptırdım, sagima yattim soluma yattim.ustune ustluk 10 gun onceden adet oldum) herkese bol şans:)

Son düzenleme:
41 kez meryem suresini okuayabilirsin canım bende her türlü şeyi deniyorum ama olmuyodu eşimde sperm hareketsizliği olduğunu öğrendik. bakalım ilaç kullanıyo hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…