Dinlemeyen Koca

Yani kisacasi kediden sonra esimden beklentim azaldi, daha beklentisiz daha mutlu , sakin bir insan oldum. Bu sefer baktim ki aslinda ortada bir sorun yokmus. O da tabi yorgun argin geliyor, sabah cok erken kalkiyor. Onu da anlamaya basladim.

Sinirli bir şekilde uyardıysanız zaten kalkıp gitmesi çok normal, iletişim kurmayı bilmiyorsunuz ikiniz de.. Bence iletişim konusuyla ilgili bir uzmana danışın ya da bol bol okuyun. Beyin karşıdakinin ne dediğinden önce nasıl bir tavırla söylediğine bakar ve ona göre tepki verir.

Merhaba arkadaşlar ah ile başlamak istiyorum eşim ben konuşurken beni dinlemiyor uyarmak dan gına geldi. Bunu aileme de yapıyor. Ona bişey anlatırken hep dalgın yada gözü tv de.. Yada telefon da. Onun için herseyi bırakıp başka küçük sehire geldim 2 yıldır da işsizlik üstüne... Tek yakınım o varken burda onun da böyle yapması. Tek taraflı fedakarlık olmuyor bekar arkadaşlarım gercekten cok düşünün evlenirken . Az önce sinirli şekilde uyardım kalktı gitti masadan iletişimsiz insanla ne zormuş...
Eşimde en şikayetçi olduğum huyu. Bazen gerçekten çok sinir bozucu oluyor anlayabiliyorum sizi. Ben alıştım artık da Bizim bi de 3 yaşında kızımız var, çocuk baba baba diye 50 kere sesleniyor cevap yok. Çok sinirleniyorum böyle olunca çocuk senin yüzünden dikkate alınmadığını düşünecek kendini değersiz hissedecek diyorum. Napiyim duymuyorum telefona yada tvye odaklanınca diyor. Hepten çıldırtıyor beni. Çözümü var mıdır acaba konuyu takipteyim :110:

Sanırım erkeklerin genelinde bu sorun var ben de sinir oluyorum, adam yerine konulmuyorum gibi hissediyorum. Ama sorunu şu şekilde çözdüm benle konusurken benimle ilgilenir misin telefonla vs değil diye dşye telkin ettim kendisini. Yani iyi konusmaya çalıstım anlamasını sağladım ve işe yaradı, deneyin mutlaka

Care eve bastan tv almamak,sosyal medya hesaplarını kapatmak ya da azaltmak karsılıklı. Ortak hobiler bulmak.Zamanı daha dogru değerlendirmek belki de...

Buraya sadece bu görseli bırakıyorum. Benim eşim telefon tv dışında da dinlemez. Ve hep bu anı yaşarız. Bunu da bana kendisi göndermişti. Bende düzeltemedim :KK64:

Eklentiler

• img.webp
    img.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 36
Buraya sadece bu görseli bırakıyorum. Benim eşim telefon tv dışında da dinlemez. Ve hep bu anı yaşarız. Bunu da bana kendisi göndermişti. Bende düzeltemedim :KK64:[/QUOTE] genel dalgınlık hali benim eşim de de var. Görsel tam yerinde gercekten , :))

Back
X