Arkadaşlar ben mi çok yoruluyorum, yoksa herkes mi böyle bilemiyorum. Günlük çalışma saatlerim 09:00-16:00 arası diyeyim bazen uzasa veya erken bitse de. 9 dan önce de mutlaka iş yaparım; çamaşır as, makina çalıştır (bulaşık, çamaşır) az ütü, kahvaltı, çocukları hazırlayıp servise bindirme falan. Sonra kendi işim. Dönüşte de yine kuruyan çamaşırlar vs. Yemek hazırlama. Ufak tefek işler. Çocuklarla oyun, çay veya meyve saati falan derken. Yatma vaktine iyice tükeniyorum. Son 10 gündür bacaklarım çok kötü sızlıyor ve vücudumun her yeri ağrıyor. Özellikle sırtım. Acaba diyorum ben mi hiç dinlenemediğim için farkında olmadan fazla yoruluyorum. Vitamin eksikliği falan da olabilir, yarın ilk işim tahlil vermek olacak mesela, çünkü şuan acıdan yüzüm buruşuk, kımıldayamaz haldeyim. İnleyip duruyorum. Ama kendimi de ihmal etmiş olabilirim. Çünkü yıl içinde dinlenmeden aynı tempo haftasonları biraz geç uyanmakla birlikte yine yoğun bir program. Tatil desem benim için yine yorucu geçer, çünkü dağ- tepe/ kültür tatili yapıyoruz biz. Otel tatili son derece sıkıcı ve anlamsız geliyor.
İnternetten bulduğum bir Görseli eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum. Şöyle pili dağılmış bir anne çizimi. Beni anlatıyor gibi..
Yani benim gibi çok çalışıp böyle hisseden var mı aranızda ya da gün içinde dinlenme rutinleriniz nasıldır? Ben mi fazla yükleniyorum kendime acaba?
İnternetten bulduğum bir Görseli eklemeye çalıştım ama oldu mu bilmiyorum. Şöyle pili dağılmış bir anne çizimi. Beni anlatıyor gibi..
Yani benim gibi çok çalışıp böyle hisseden var mı aranızda ya da gün içinde dinlenme rutinleriniz nasıldır? Ben mi fazla yükleniyorum kendime acaba?