- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 25
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
15 yaşındayım bu konuyu anneme söyleyemedim çünkü din konularında çok kızar hep. Benim dini inançlarim çok zayıf Allah'ın var olduğuna inanıyorum ama peygamber hikâyelerine inanamiyorum lütfen yargilamayin ama bana hikaye gibi geliyor diyorum ki hikaye olsa milyonlarca insan inanır mi? İnanmazlar. Allah evreni yaratmış bize kitap göndermiş tabiki de gönderecek ve bizim bir sinavimiz olacak bunları biliyorum ve inanıyorum ama bilmiyorum işte namaz kılarken falan aklıma kötü kötü şeyler geliyor namaz kilacagima TV izlerdim falan diye. Bunları şeytan fisildiyor sanırım hemen aklımdan uzaklaştiriyorum. Bana ne önerirsiniz? Daha önce bir kere intihar ettim orası apayrı bir konu ama kısaca yazayim. canimdan çok sevdiğim annem olarak gördüğüm teyzem kanserden öldü . hemen sonra nöbet geçirdim ve epilepsi çıktı üzüntüden. Epilepsi için çektirdigimiz emarlarda fark ettik beynimde tümör çıktı. Teyzemi benden alan hastalığın çıkmasına dayanamadım canima kiymaya kalktim. Kendimi çok kötü dinsiz hissediyorum yaşama hevesim kalmadı genç yaşimda yargılamak yerine öneri sunarsaniz gerçekten sevinirim