Q qrkm Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2010 30 0 36 Bursa 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qrkm #1 arkadaşlar ışıltılı fondöten olarak ne önerirsiniz? dior düşünüyorum kullananların yorumlarını bekliyorum
arkadaşlar ışıltılı fondöten olarak ne önerirsiniz? dior düşünüyorum kullananların yorumlarını bekliyorum
mihrii Guru Kayıtlı Üye 20 Mart 2009 97 1 296 Kocaeli 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qrkm #2 ben kullandım güzel
GnotiSeavton yine yeniden... Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 1.854 41 358 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qrkm #3 Bende lancome'un ışıltılı fondötenini kullanıyorum. Kuruya dönük/karma ciltlere tavsiye ederim...
RukiyeTasci Rukiye Taşçı Anı Fotoğrafları Kayıtlı Üye 7 Mart 2011 38 0 96 5 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi qrkm #4 GnotiSeavton .!.: Bende lancome'un ışıltılı fondötenini kullanıyorum. Kuruya dönük/karma ciltlere tavsiye ederim... Genişletmek için tıkla... Merhaba mesaj limitim henüz 100 ü geçmediği için özel mesaj atamadım. Bildiğim bir konuysa yardımcı olmak isterim. Sitem üzerinden mail atarsanız dönüş yaparım. İyi günler.
GnotiSeavton .!.: Bende lancome'un ışıltılı fondötenini kullanıyorum. Kuruya dönük/karma ciltlere tavsiye ederim... Genişletmek için tıkla... Merhaba mesaj limitim henüz 100 ü geçmediği için özel mesaj atamadım. Bildiğim bir konuysa yardımcı olmak isterim. Sitem üzerinden mail atarsanız dönüş yaparım. İyi günler.