Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sacımda da kjzışlıklar var onlar için mor sampuan aldım.. Hiç mi etki etmez? Bir sürü yazı okudum dünden beri video izledim. Bayagı sonucları net gördm. İlk boya yerine mor sampuan alayım ddm sorna boya yaparım. Yanlıs mı yaptım? Sacım turuncu tonlarında bir Sey su an kısa ve dipler siyah uclara doğru turuncu..mor şampuan bu saça etki etmez platin kullandıgım dönem kuaförüm kafana göre işlem yapma gel demişti platinin üstüne direkt boyat vurunca böyle istenmeyen sonuçlar oldugu icin bence bekleyin aksın saçınız ve karantina bittiğinde kuafore gidin
e canım aslında şöyle mor şampuan oryalle açılmış sarı saçlara işe yarıyor o oryalin turunculuğunu kırıp küllü bir sarı yapıyor eger saçlarını sarıya ve turu culasmissa ise yarar onun dışında mor şampuandan bisey beklemeyin ve en etkilisi loreal paris series expert silver shampooBenim sacımda da kjzışlıklar var onlar için mor sampuan aldım.. Hiç mi etki etmez? Bir sürü yazı okudum dünden beri video izledim. Bayagı sonucları net gördm. İlk boya yerine mor sampuan alayım ddm sorna boya yaparım. Yanlıs mı yaptım? Sacım turuncu tonlarında bir Sey su an kısa ve dipler siyah uclara doğru turuncu..
Tamda onu aldım... Saçım tam olarak söyle..e canım aslında şöyle mor şampuan oryalle açılmış sarı saçlara işe yarıyor o oryalin turunculuğunu kırıp küllü bir sarı yapıyor eger saçlarını sarıya ve turu culasmissa ise yarar onun dışında mor şampuandan bisey beklemeyin ve en etkilisi loreal paris series expert silver shampoo
Bu renk bisey tutmaz acici da surerseniz kotu olur esit olmaz tam acilma yapmaz. Zamanla akmasini bekleyinTamda onu aldım... Saçım tam olarak söyle..
En azından ddm bir kaç yıkamada açılırsa iyi olur diye düşündüm
Açıcı sürmek istemiyorum çok yıpratıyor... Mor sampuanı bri deneyim ben gelsinde mademBu renk bisey tutmaz acici da surerseniz kotu olur esit olmaz tam acilma yapmaz. Zamanla akmasini bekleyin
canım sanmıyorum bunu açacağını ama almıssın madem deneTamda onu aldım... Saçım tam olarak söyle..
En azından ddm bir kaç yıkamada açılırsa iyi olur diye düşündüm