Bence bu hali çok tatlı olmuş.
Bir süre idare et,gözün alisinca sen de seversin.
O süre zarfındar Arkadaşın dedigi gibi mor şampuanla açar bir süre sonra da küllü kumrala boyarsiniz, o zaman istediğini şekle gelir belki
Mor sampuan platin haricinde etkili olmuyor ama erken acilmasina yarar mi bilmem. Boyle de guzel olmus ancak biraz acilmadini brklemezseniz kullu kumral da tutmaz
mor şampuan bu saça etki etmez platin kullandıgım dönem kuaförüm kafana göre işlem yapma gel demişti platinin üstüne direkt boyat vurunca böyle istenmeyen sonuçlar oldugu icin bence bekleyin aksın saçınız ve karantina bittiğinde kuafore gidin
mor şampuan bu saça etki etmez platin kullandıgım dönem kuaförüm kafana göre işlem yapma gel demişti platinin üstüne direkt boyat vurunca böyle istenmeyen sonuçlar oldugu icin bence bekleyin aksın saçınız ve karantina bittiğinde kuafore gidin
Benim sacımda da kjzışlıklar var onlar için mor sampuan aldım.. Hiç mi etki etmez? Bir sürü yazı okudum dünden beri video izledim. Bayagı sonucları net gördm. İlk boya yerine mor sampuan alayım ddm sorna boya yaparım. Yanlıs mı yaptım? Sacım turuncu tonlarında bir Sey su an kısa ve dipler siyah uclara doğru turuncu..
Benim sacımda da kjzışlıklar var onlar için mor sampuan aldım.. Hiç mi etki etmez? Bir sürü yazı okudum dünden beri video izledim. Bayagı sonucları net gördm. İlk boya yerine mor sampuan alayım ddm sorna boya yaparım. Yanlıs mı yaptım? Sacım turuncu tonlarında bir Sey su an kısa ve dipler siyah uclara doğru turuncu..
e canım aslında şöyle mor şampuan oryalle açılmış sarı saçlara işe yarıyor o oryalin turunculuğunu kırıp küllü bir sarı yapıyor eger saçlarını sarıya ve turu culasmissa ise yarar onun dışında mor şampuandan bisey beklemeyin ve en etkilisi loreal paris series expert silver shampoo
e canım aslında şöyle mor şampuan oryalle açılmış sarı saçlara işe yarıyor o oryalin turunculuğunu kırıp küllü bir sarı yapıyor eger saçlarını sarıya ve turu culasmissa ise yarar onun dışında mor şampuandan bisey beklemeyin ve en etkilisi loreal paris series expert silver shampoo
Benimde sac uclarim platin. 3 sene boyamamistim dogal uzamisti ombre gibi duruyodu uclari. ustune 3 ay once kullu kumral surdum belki dedim hosuma gider basta cok turuncu gibiydi suan kahve tonlarinda diplerimde 3 aylik uzadi. Kendi sac rengim cabuk acilir aslinda. Mor sampuan acici ustune cila boya aldim boyayacam ama son 2 kutu acicinin gelmesini bekliyorum. Bu saca suan hic bi islem yapmayin cunki tutmaz. Direk beyaz sabun kullanin boyayi biraz soker rengini acar. Biraz yaglarla bakimda yapin kendini toplasin ama resimlerde cok guzel gorunuyo hem dibi hem ucu
Açıcı sürmek istemiyorum çok yıpratıyor... Mor sampuanı bri deneyim ben gelsinde madem bakalım ne olacak... Bu resmen akmıs hali...
Bal köpüğü sarısı idi sanrm boyadgm ilk baslarda asla turuncu değildi hatta sacım koyu oldugu için çok az bir acılma gözlemledm. Ama bayagıdr böyle... 6ay oldu...