darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.172 2.082 773 1 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi darned #1 Slm İlkokul 5. Sınıfta Devamsızlıktan Kalan Birisi ( Diploma Almadan okulu bırakmış ) Açıköğretime Kayıt Olup Eğitimini Sürdürebilir mi ?
Slm İlkokul 5. Sınıfta Devamsızlıktan Kalan Birisi ( Diploma Almadan okulu bırakmış ) Açıköğretime Kayıt Olup Eğitimini Sürdürebilir mi ?
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.172 2.082 773 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi darned #2 o kadar kişi bakmış çıkmış lütfen bilgisi olan yokmu bizim için çok önemli bir konu
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.172 2.082 773 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi darned #3 gunessel .!.: Slm İlkokul 5. Sınıfta Devamsızlıktan Kalan Birisi ( Diploma Almadan okulu bırakmış ) Açıköğretime Kayıt Olup Eğitimini Sürdürebilir mi ? Genişletmek için tıkla... cevap yokmu acaba
gunessel .!.: Slm İlkokul 5. Sınıfta Devamsızlıktan Kalan Birisi ( Diploma Almadan okulu bırakmış ) Açıköğretime Kayıt Olup Eğitimini Sürdürebilir mi ? Genişletmek için tıkla... cevap yokmu acaba
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.567 58.324 1.123 13 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi darned #4 gunessel .!.: Slm İlkokul 5. Sınıfta Devamsızlıktan Kalan Birisi ( Diploma Almadan okulu bırakmış ) Açıköğretime Kayıt Olup Eğitimini Sürdürebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Bağlı bulundugunuz ilçe mebe giderek,yada eski okula giderek işinizi halledebilirsiniz oradan alacagınız belge ile kayıt yaptırabilirsiniz.
gunessel .!.: Slm İlkokul 5. Sınıfta Devamsızlıktan Kalan Birisi ( Diploma Almadan okulu bırakmış ) Açıköğretime Kayıt Olup Eğitimini Sürdürebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Bağlı bulundugunuz ilçe mebe giderek,yada eski okula giderek işinizi halledebilirsiniz oradan alacagınız belge ile kayıt yaptırabilirsiniz.