• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dipteyim

Bence depresyondasin. calismiyorsan calismaya baslarsan kafan dagilabilir. degisik seyler yapmaya calis. bide yeni bir yere tasinmissin tanidik filan olmayinca herkes depresik olabiliyor

Bir süreliğine ailenin yanına git. Ayrıldğını düşün, eşim olmadan yaşarım diyorsan
kararını verir ve eşinle paylaşırsın.. Sevgisiz evlilik yürümez.

Arkadasim senin durumuna benzer durumu bir erkek arkadasim yasadi.
Esi kendisine nazaran iyi bir ise girince esini begenmemeye basladi, kadina gore esi gozluklu sinik bir tipti ve bosandilar , sonradan erkek spora yazildi zayifti kamburdu su an cok duzgun bir vucudu var giyin tarzini degistirdi, gozluk yerine lens derken su an eski esine artik o yuz vermiyor , erkek cok akillandim kimseye kendimi ezdirmeyecegim diyor ve su an onun etrafinda kizlar var, tam senin durumuna uyuyor. Bence sevmiyorum lafini bir daha kullanma bosanalim lafi ile ayni anda kullanmicaksan. Otur guzelce konus farkli sehir ve ustune cocuk bakiminin seni zorladigini biraz sinirlerini bozdugunu yanlis seyler dusundundurdugunu soyle ve bunun icin destek alman gerektigini ya da bir ise baslaman gerektigini ucunda senin once psikolojik sagliginin oldugunu belirt , sana ihtiyaci olan mutlu bir anneye ihtiyaci olan bir cocugunuz oldugunu soyle.

Arkadasim senin durumuna benzer durumu bir erkek arkadasim yasadi.
Esi kendisine nazaran iyi bir ise girince esini begenmemeye basladi, kadina gore esi gozluklu sinik bir tipti ve bosandilar , sonradan erkek spora yazildi zayifti kamburdu su an cok duzgun bir vucudu var giyin tarzini degistirdi, gozluk yerine lens derken su an eski esine artik o yuz vermiyor , erkek cok akillandim kimseye kendimi ezdirmeyecegim diyor ve su an onun etrafinda kizlar var, tam senin durumuna uyuyor. Bence sevmiyorum lafini bir daha kullanma bosanalim lafi ile ayni anda kullanmicaksan. Otur guzelce konus farkli sehir ve ustune cocuk bakiminin seni zorladigini biraz sinirlerini bozdugunu yanlis seyler dusundundurdugunu soyle ve bunun icin destek alman gerektigini ya da bir ise baslaman gerektigini ucunda senin once psikolojik sagliginin oldugunu belirt , sana ihtiyaci olan mutlu bir anneye ihtiyaci olan bir cocugunuz oldugunu soyle.
:KK12:niye insanlar önce kendine sonrada sevdiği kişiye saygısından bakmazlar kendilerine de nispet olsun diye ayrıldıktan sonra özen gösterirler.madem o kapasite vardı da niye zamanında yapmamış niye ilişkisine gereken değeri vermemiş.

:KK12:niye insanlar önce kendine sonrada sevdiği kişiye saygısından bakmazlar kendilerine de nispet olsun diye ayrıldıktan sonra özen gösterirler.madem o kapasite vardı da niye zamanında yapmamış niye ilişkisine gereken değeri vermemiş.

Tam sebebini hicbir zaman bilemeyiz arkadasim cok degisti karakterini o donemki ayrilik acisi ile yeniden yogurdu onceden silik bir adamken simdi karizmasi yuksek, esi isini begenmiyordu is degisikligi yapti manevi tatmini cok yuksek bir iste cok guzel vakit geciriyor bilmiyorum ki hayat bu

hep iui yonlerini gormeye calissan birlikde tatile felan ciksaniz cocugu annene yada varsa kvalidene birakip ne bileyim sanki esin duzgun bi insana benziyo duzeltilebilir bi evlilik seninkisi az alttan al bebeni babasiz yada annesizlige mahkum etme yazik

her şey ne kadar da hızlıca gelişmiş..
aşık olmadığınız için, ait olmadığınız bir senaryoda gibi hissetmiş olmalısınız kendinizi
birlikte zaman geçirmenizi tavsiye ederim aslında
hani ev dışında..flört gibi
sinema, spor, konser, tiyatro, tatil turları...
belki ilişkinize renk katabilir

durumun değişebileceğine inanıyorum,
eşiniz de böyle yapıcı ve anlayışlıyken onu kaybetmemenizi
kendinize,
onun olumlu yanları tanıyıp ''aşık olmasanız da'' sevebilecek kadar zaman vermenizi faydalı buluyorum.

Back
X