Hanımlar merhaba, konuyu okuyunca dikkatimi çekti. 32 yaşındayım, 1 seneyi geçiktir çocuk için uğraşıyoruz. Bende pcos var ama adetlerim düZenli. İlk başlarda prolaktin yüksekliğim vardı o da düştü. 6 ay çocuk istemime rağmen gittiğim dr pcos için diane verdi-ki diane doğum kontrol hapı-. Sonra dr umu değiltirdim ve yeni dr um pcos a takılmamam gerektiğini, direk kısırlık nedeni sayılmayacağını söyledi. Aralık ayında hsg çektirdim. Ocakta doğal yolla yine gebelik elde edemedim. Dr uma süreçten çok yorulduğumu anlattım. Gerçekten de 1,5 seneye yakındır sürekli negatifleri görmekten, sürekli ağlamaktan çok yoruldum. Artık umudum hiç kalmadı. Çok uzun yazdıM ama en nihayetinde de bu ay aşılama yaptırdım ama adet belirtilerim başladı. Dr um maddi manevi tekrarlayan aşılamaların hastaları çok yorduğunu, aşılamanın başarı şansının yüzde 10 olduğunu başta söylemişti zaten. Direk tüp bebeğe başlayalım dedi. Bu arada da rahim içi ve ağzında poliplerim var aşılamaya engel değil ama tüp bebek öncesi alalım dedi. şimdi kafamda deli sorular. 1 ay daha beklesem mi, polipleri aldırıp tüp bebeğe başlamasam mı, yoksa hiç ertelemeden devam mi etsem bilemedim. Bana bi akıl verin nolur. Tüp bebek için dr yumurtaları topladığı ay değil bir sonraki ay transfer yaptığını söyledi. Tüp bebeğin aşılamadan nasıl bir farkı var? Yine gobal f mi kullanılıyor, doZları nasıl?yumurta toplama transfer nasıl oluyor?