• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

direksiyon dersi

ders ücretleri hakkında bilgisi olan var mı
2 saati 200 normalmi.

Kendi aracıyladır, biraz daha düşebilir tabii.. Yüksek geldi bana.

Bence de onun arabasıyla olsun çünkü onların arabalarında yandaki sürücü koltugunun önünde de fren var, tehlike anında heyecanlanabilirsiniz, ani bir durumda öyle olması daha iyidir.

ayrıca öğrenme 14 ders alır dedi.hiç bilmediğimi düşünerek.bu kadar uzun mu sürer

Bunun internette anlatılanı yokmu .öğrensek.sonra hocadan ders alsak.daha çabuk olmazmı

sahibinden sitesinde ders verenler var 50 60 ama ne kadar güvenilir bilemiyorum

fiyatını bildiğiniz kursları yazarsanız sevinirim.ist avcılar esenyurt beylikdüzü bölgeleri olabilir

ben sürücü kursunda çalışıyorum.ilden ile piyasa fiyatı değişebildiği gibi bana da 200 tl fazla geldi.burada saati 60 tl.
ayrıca kişinin kaç saatte eğitiminin biteceğine derse başlamadan kesin bir şey söylenemez.
ehliyeti olamayan adaylara 14 saat zorunlu ders var .alt sınır yani.
ama ehliyeti olup da özel ders alacaklar için saat sayısını derse başlayınca anlaşılır.
kimisi var 5 derste çözer kimisi var 14 de çözemezz

Annem saatini 50 liraya aldı yanlış hatirlamiyorsam..Pahalı bence.

Hic bosuna para vermeyin sifir degilseniz direksiyon konusunda.
Sadece 1-2 ay kendi mahallenizde 30-40 maximum hizla en sagdan gidin. Boylece kimseye zarar verme ihtimaliniz de olmaz.
Cunku istersen 3729595 ders al, tek basina o koltuga oturdugunda yine ayni yine ayni.

bu yılmı aldınız.birde hangi şehir.biz ist avrupadayız.nette de baktım benzer ücretler yazıyor
evet mart ayında aldım 2 hafta. ist beylikdüzündeyim. yakınsan istersen hocama seve seve yönlendirebilirim ben ki manuel araba kullanmam diyordum şimdi otomatik istemiyorum. bayan hoca kendisi.

Ben geçen sene saati 60 TL'ye almıştım.

Çok fahiş bence. Benim gittiğim direksiyon kursuna sordum saati 45 TL dediler. Ankara burası. Şehirden şehire değişiyor olabilir diye söyledim.

bence çok fazla. ben 2 sene önce gittiğim kursun hocasından almıştım özel dersi, kendi öğrencimize indirimli demişti. 2 derse 70 lira verdim.

Back
X