• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

direksiyon sınavında kaldım...

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
bayanlar araba kullanmam guzel hatta şöyle dıyım rakiplerime göre on kat iyidi bugun sınav yerıne girdim.
bır kaç bayan daha arabayı kaldıramadan stop etti. bende kesın gecerım dedım hayatımda hıc stop etmemısım. neyse sıra bana geldı hocalar cay ıcecektı obur hoca 7 dk var yetısmez dedı. 7 dk sonra arabay bındım gayet guzel kaldırdım arabayı sınyal verdım en ufak hata veya heyecanım yoktu. bır yokusa geldık ordan sola donecektım yanlıslıkla ıkıncı vıtesle kalkmaya calıstım araba kalkmadı tam 1 e aldım hoca arkaya gec kaldın dedı aynen anlattıgım gıbı yarım saatlık sureyı doldurmak ıcın çay ıcmeye gıttıler.. sımdı gırenlerın yorumları okuyorum herkes stop etmıs ama dewam etmıs 5 kez eden bıle var ve ben kaldım bı dahakı sınav ucretı 150 tl 150 tl benım ıcın cok bı parA REsmen hakkım yenıldı arkadaslar ne yapmam lazım? nereye sıkayet etsem ağladım eve gıdıp hıc beklemıyordum hiç.... beklesem bu kadar zoruma gıtmez

daha ılk hatada hıc uyarı almadan bitti dedı 5 satloık dersle ancak bu kadar artı guzel suruyorum yokustada kaldrıryorum o an boyle bırsey oldu dıye kaybedıp 150 tl odememmı lazım

oylemıı o zaman 5 kere aynı hatayı yapanlar nasıl gecıyor?

Valla orasını ben bilmem, yeni kural bu. Araçtaki hocaları denetleyen müfettişler var artık. Başka bir araçta ya da hata yapılan yerlerde durup izliyorlar. Geçmeniz gerekse ve hocalar geçirmese onların başı yanar. Müfettişlerle onların aldığı notlar karşılaştırılıyor çünkü. Ama bir şansını dene istersen şikayet için.

Valla orasını ben bilmem, yeni kural bu. Araçtaki hocaları denetleyen müfettişler var artık. Başka bir araçta ya da hata yapılan yerlerde durup izliyorlar. Geçmeniz gerekse ve hocalar geçirmese onların başı yanar. Müfettişlerle onların aldığı notlar karşılaştırılıyor çünkü. Ama bir şansını dene istersen şikayet için.
hiç uyarılmadan kedı gıbı atıldım. ben profosyonel degılım ufak2-3 hatam olur arabayı kaldrcaktım fırsat vermedıler ustune basarak soyluyorum ılk kez boyle bırsey oldu oda sınavı buldu sımdı 150 tl nasıl oduycem onu bılmıyorum

Kursunuzla görüşün. Sinav ucreti 150 tl degil 50 tl zaten. Ama şu da var ki kalanlar ekstra iki ders almak zorunda. Onlarla beraber 150 tl olabilir yine.
Ayrica sephora ya katiliyorum. Puanlama cetvelini incelerseniz bahsettiginiz durumun kalmaya sebep oldugu asikar. Digerleri inisiyatif kullanmis olabilirler bu da mumkun sonucta.Ha bu arada boş keseden atmiyorum esim ilk sinavinda stop ettirdi diye kaldı ikincide gecti. Biz de bunun sikintisini yasadik.

Inisiyatiften kastım tabi torpil vs gibi algılanmasın. Kimi komisyon üyesi adayin hatasini heyecanına vs sine verip ozellikle mufettislerin gormedigi yerde gerceklesen bu tip hatalarda bir sans daha verebiliyorlar.

hiç uyarılmadan kedı gıbı atıldım. ben profosyonel degılım ufak2-3 hatam olur arabayı kaldrcaktım fırsat vermedıler ustune basarak soyluyorum ılk kez boyle bırsey oldu oda sınavı buldu sımdı 150 tl nasıl oduycem onu bılmıyorum
Doğrudur haklısın sen de, dediğim gibi şansını dene. Önce kursuna git, olmadı milli eğitime gidersin. Arabayı ilk başta stop ettirmek çok önemli değil. Ama yokuşta kaldıramazsan, geri gidemezsen ya da paralel park edemezsen ikinci şans vermiyorlar diye biliyorum.

Kursunuzla görüşün. Sinav ucreti 150 tl degil 50 tl zaten. Ama şu da var ki kalanlar ekstra iki ders almak zorunda. Onlarla beraber 150 tl olabilir yine.
Ayrica sephora ya katiliyorum. Puanlama cetvelini incelerseniz bahsettiginiz durumun kalmaya sebep oldugu asikar. Digerleri inisiyatif kullanmis olabilirler bu da mumkun sonucta.Ha bu arada boş keseden atmiyorum esim ilk sinavinda stop ettirdi diye kaldı ikincide gecti. Biz de bunun sikintisini yasadik.

stop etırmedımkı zaten ıkıyle cıkmaya calıstım cıkmadı araba kayar gıbı oldu hafıf hemen frene bastım ındırdıler ama ınankı cok kucuk sey yanı kadı kızında bıle olur bu kadar hata. stop etmedı stop edınce zaten cıkarsınlar cunku stop edınce araba ılerı gerı sarsılıyor acaıp bırsey oluyor ben gereksız yere kaldım hak etsem susmasınıda bılırım resmen eşim bıle şok oldu gercekten haksızlık var. hemde kul hakkı sınırden ağladım resmen

Doğrudur haklısın sen de, dediğim gibi şansını dene. Önce kursuna git, olmadı milli eğitime gidersin. Arabayı ilk başta stop ettirmek çok önemli değil. Ama yokuşta kaldıramazsan, geri gidemezsen ya da paralel park edemezsen ikinci şans vermiyorlar diye biliyorum.
gıdecegım zaten 5 saatlık dersle sınyal vermeyenı bıle bırakıyorlar... 5 saatlık dersle ancak bu kadar

Bence yanlis dusunuyorsun. Sonuçta stop eden adamin trafikte oluşturduğu tehdit nedir ki? 5 km hizla bile gitmezken fren yapmış gibi düşün. Nolur yani araba ileri geri sarsilirsa? Esas yokusta kaydirmak tehlikeli. Arkadaki arabaya toslaman an meselesi. Hele ki trafikte arkadaki araclarin afedersin arabanin poposuna kadar girdiğini dusunursen, sıkıntı yaratacak bir durum.

oylemıı o zaman 5 kere aynı hatayı yapanlar nasıl gecıyor?

Bence yanlis dusunuyorsun. Sonuçta stop eden adamin trafikte oluşturduğu tehdit nedir ki? 5 km hizla bile gitmezken fren yapmış gibi düşün. Nolur yani araba ileri geri sarsilirsa? Esas yokusta kaydirmak tehlikeli. Arkadaki arabaya toslaman an meselesi. Hele ki trafikte arkadaki araclarin afedersin arabanin poposuna kadar girdiğini dusunursen, sıkıntı yaratacak bir durum.
Çok haklısınız.
Trafik bizim "küçücük" dediğimiz hataları kabul etmez.

bende 2. sinde de kaldım çok eski br arabayı 20 yıllık arabayı trafikte kullanan ben yanımdaki salak yüzünden kaldım tam yokuşta debriyaja bastı ben ayağımı çektiğim kalde debriyaj aşşağıda kaldı ve bu yüzden araba azcık bağırdı ve bıraktılar hocam daha çok para almak için bırakıyorlar dedi çok sinir oldum çok

Fiyat uygun diye eften püften kurslara gidip sonra beş ders aldım diye söyleniyorsunuz. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler. 5 dersle birşey öğrenemezsiniz zaten.

Back
X