Direksiyon sınavından bir türlü geçemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum...

canım bende 3. sınava gircem ha aktif olarak araba kullanıyorum trafikte hatta 20yıllık araba sürüyorum ama komisyon üyesinin gıcıklığından kaldım son sınavda debriaja bastı ve birden çekti araba pati çekti onun yüzünden kaldım ve genelde para için yaptıkları söyleniyor

kesınlıkle komısyon cok onemli ben de 2 kez komısyonun yüzünden kaldım ne yazık ki... kimse bilen gecer demesin ... 3. sınavda yine gayet iyiydim ve bu sefer komısyon da iyidi gectim....

kesınlıkle komısyon cok onemli ben de 2 kez komısyonun yüzünden kaldım ne yazık ki... kimse bilen gecer demesin ... 3. sınavda yine gayet iyiydim ve bu sefer komısyon da iyidi gectim....
aynen öyle hamileyim ve eşim cok pımpırıklı ona ragmen aktif araba suruyorum ama komisyon saolsun delirtti beni inşallah pazar gunu bende gececeğim bakalım

P
Arkadaşlar normalde direksiyon başına geçince kurstaki hocamızla gayet güzel araba kullanıyorum ama iş sınava gelince farkında olmadan heyecan yapıyorum ve ikidir kalıyorum. Üçüncü sınavda artık geçmek istiyorum. Yeni sınav sistemine göre direksiyon sınavı zorlaştı yani töleranslı davranmıyor artık komisyon üyeleri. Geçememek canımı çok sıkıyor çünkü kötü değilim direksiyon başında sınav haricinde:KK43: Ne önerirsiniz bana heyecanımı yenmek ve şu sınavı geçmek için....:KK14:
pratiğin yok senin bu yuZden heyecan yapıyorsun. 15 yıllık şöförüm çok iyi hatırlıyorum direksiyon imtihanımı. Çok pratik yapmalısı tek çözüm bu

benim de direksiyon sınavım 13 eylülde.yarın ve öbürgün sınava giricek arkadaşlarım var.
valla ben de öneri bekliyorum heyecan yapmamak için,ilk girişim benim ama beni korkuttular neymiş müfettişler çok sıkıymış %60 ı kalıyormuş milletin falan :KK17:

benimde sınavım bu haftasonu ve 3. girişim :( heyecandan ölüyorum sınav esnasında ondan kaybediyorum offf off son sınavda sakinleştirici içtim yine bi işe yaramadı

Yıllar önce ehliyetimi almıştım. Sonuç: trafik canavarı adayıyım, şu an ehliyetim var diye şehir trafiğine girmeye kalksam allak bullak ederim. Geçemeseniz de üzülmeyin benim gibi herkes de geçmesin zaten. İstanbul'a gelince anladım trafik sorununu gerçekten.

Ehliyetimi bu ay sınava ilk girdiğimde aldım.İş kesinlikle sakin olmaya bakıyor.Sınava girdiğimde kendimi arabanın içinde yalnızmışım gibi düşündüm ve başardım :)

bugun direksiyon kursunda hocam sana nasıl ehliyet vermiyorlar şaşıorum diyor. off heyecan hep bitiriyo bni :(

Back
X