M Mizginsahin Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 83 Emoji Skoru 9 Puanlar 16 Yaş 32 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #1 Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Devlet diş hastanesi varmı ben özele gidemiyorum acil doktoruna gitmem lazım hamileyim diş etim beni mahf etti
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Devlet diş hastanesi varmı ben özele gidemiyorum acil doktoruna gitmem lazım hamileyim diş etim beni mahf etti
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 3.602 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 7.100 Puanlar 88 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #2 Şu an ağrın varsa tuzlu suyla gargara yap biraz yatıştırır belki
M Mizginsahin Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 83 Emoji Skoru 9 Puanlar 16 Yaş 32 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #3 Papatya016 .!.: Şu an ağrın varsa tuzlu suyla gargara yap biraz yatıştırır belki Genişletmek için tıkla... Denedim teşekkür ederim daha fazla yanmasına neden oldu diş etimde yara var gakiba
Papatya016 .!.: Şu an ağrın varsa tuzlu suyla gargara yap biraz yatıştırır belki Genişletmek için tıkla... Denedim teşekkür ederim daha fazla yanmasına neden oldu diş etimde yara var gakiba
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 3.602 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 7.100 Puanlar 88 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #4 Mizginsahin .!.: Denedim teşekkür ederim daha fazla yanmasına neden oldu diş etimde yara var gakiba Genişletmek için tıkla... Hay allah ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Mizginsahin .!.: Denedim teşekkür ederim daha fazla yanmasına neden oldu diş etimde yara var gakiba Genişletmek için tıkla... Hay allah ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
M Mizginsahin Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 83 Emoji Skoru 9 Puanlar 16 Yaş 32 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #5 Amin Allah razı olsun
Selizay Nirvana Pro Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 14.903 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 46.500 Puanlar 598 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #6 Mizginsahin .!.: Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Devlet diş hastanesi varmı ben özele gidemiyorum acil doktoruna gitmem lazım hamileyim diş etim beni mahf etti Genişletmek için tıkla... Okmeydanı var en bildiğim
Mizginsahin .!.: Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Devlet diş hastanesi varmı ben özele gidemiyorum acil doktoruna gitmem lazım hamileyim diş etim beni mahf etti Genişletmek için tıkla... Okmeydanı var en bildiğim
M Mizginsahin Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 83 Emoji Skoru 9 Puanlar 16 Yaş 32 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #7 Selizay .!.: Okmeydanı var en bildiğim Genişletmek için tıkla... Peki acilde de bakıyorlarmi
Selizay Nirvana Pro Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 14.903 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 46.500 Puanlar 598 22 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #8 Mizginsahin .!.: Peki acilde de bakıyorlarmi Genişletmek için tıkla... Bakarlar ama tedavi olmaz acilde, ya ağrı kesici yaparlar ya da çekerler yani
Mizginsahin .!.: Peki acilde de bakıyorlarmi Genişletmek için tıkla... Bakarlar ama tedavi olmaz acilde, ya ağrı kesici yaparlar ya da çekerler yani
M Mizginsahin Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 83 Emoji Skoru 9 Puanlar 16 Yaş 32 24 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #9 Selizay .!.: Bakarlar ama tedavi olmaz acilde, ya ağrı kesici yaparlar ya da çekerler yani Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Rabbim diş ağrısını dusmanima bile vermesin
Selizay .!.: Bakarlar ama tedavi olmaz acilde, ya ağrı kesici yaparlar ya da çekerler yani Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Rabbim diş ağrısını dusmanima bile vermesin
Kelebegimx Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 2.923 Emoji Skoru 3.767 Puanlar 83 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mizginsahin #10 Mizginsahin .!.: Teşekkür ederim Rabbim diş ağrısını dusmanima bile vermesin Genişletmek için tıkla... Aminnn
Mizginsahin .!.: Teşekkür ederim Rabbim diş ağrısını dusmanima bile vermesin Genişletmek için tıkla... Aminnn