Merhaba 8 aylık bebeğim ( düzeltilmiş yaşı 6) sizce diş mi çıkarıyor bu beyaz görünen çevremdekilerin kimi evet kimi hayır dedi ilk çocuk olduğu için de anlamıyorum
bizim şimdi azılar çıkıyor. gece bazen çok mızmızlanıyor. saçlarını çekiyor. anlıyorum diş yüzünden olduğunu. çok sık olmasa da calpol veriyorum. biraz rahatlatsın diye. çünkü biz bile dayanamıyoruz çoğu zaman ağrıya.
bir de meyve fileleri var. onlara meyve ezip dondurucuya atıyordum. onu verdiğimde de rahatlıyordu. azı dişe çare olmuyor ama sizinkine iyi gelir belki.
bizim şimdi azılar çıkıyor. gece bazen çok mızmızlanıyor. saçlarını çekiyor. anlıyorum diş yüzünden olduğunu. çok sık olmasa da calpol veriyorum. biraz rahatlatsın diye. çünkü biz bile dayanamıyoruz çoğu zaman ağrıya.
bir de meyve fileleri var. onlara meyve ezip dondurucuya atıyordum. onu verdiğimde de rahatlıyordu. azı dişe çare olmuyor ama sizinkine iyi gelir belki.
Teşekkür ederim meyve suzgecini kullanıyorum dişleklerini soğutup veriyorum havuç salatalık bakalım artık ne zaman çıkacak zor bir süreç Rabbim tüm bebişlerin sağlıklı bir şekilde büyütülmesini nasip etsin
Aylardır gelişini bekliyoruz 3 aydır kaşıyor 1 buçuk ay önce de resimdeki gibiydi şimdi de daha fazla acısı var çıkıyor mu bilemiyorum gece ağrıdan uyandırıyor onu