Dis cikartiyoruz :(

Busramelek94

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
85
21
8
30
Arkadaslar bebegim 5 bucuk aylik atesi 37 ilk gece 38 bucugu gorduk 3 gecedir atesliydik dun gece ise 35 ti atesimiz vucudu buz gibiydi doktora gttik bogazlarina bakti grip olmus dedi antibiyotik verdi ayrica disleri kabarmis dedi ve jel verdi atesi ve agrisi cok oldugunda fitil yapyrm fakat oglumun cani cok yaniyor belli cocuk aglarken medetbbekliyor herseyi agzina sokuyor ama yetmiyor emmemizde azaldi cok huzursuz hep kucakta olmak istiyor iki dk gozunun onunden kaybolsam agliyor elimle baktim ust disi ve alt disi kabarmis ama altlar on degil yanindakiler kabarmis elimi agzina sokturmuyor zaten zorla baktim kabaran dis ne zaman patlar :(

Taze sogan verin eline demisti dr uyusturuyormus galiba
Ayrica grip olunca antibiyotik veren dr a birdaha gitmem ben

Taze sogan verin eline demisti dr uyusturuyormus galiba
Ayrica grip olunca antibiyotik veren dr a birdaha gitmem ben
Vala doktor yasadigomiz bolgenin en iyi doktoru dgru diyorsunuz antibiyotik olmamasi lazim tabi ama dis ve grip ayni anda olup 38 bucuk ates oldugu icin verdi sanirim yada bilmyrm iste acikcasi grip olarak ates ten baska belirtimiz yok halsizlik huzursuzluk disi oksurukte yok bi anda dagildik

Aslında atesınız cok yukselmemıs ama antıbıyotık vermıs dr bogazları kızarıktı herhade ılerlemesın dıye.
Diş sıkıntısı butun bebekler yasıyor. Benım cocugumda yemeden ıcmeden kesılıyor agzını acamıyor. Cok fazlada agrı kesıcıye yuklenmeyın onunda cok zararı var vucuda. Ates 38 olmadan ates dusurucu vermeyın. Zaten diş atesı 38 i gecmez boyle olunca da ates dusurucuye ıhtıyac yoktur. Vucud alıssınsavassın azcıkkı bagısıkşık kazansın. Yoksa en ufak mikropta hemen haata olur bagısıklıgı cöker.

Arkadaslar bebegim 5 bucuk aylik atesi 37 ilk gece 38 bucugu gorduk 3 gecedir atesliydik dun gece ise 35 ti atesimiz vucudu buz gibiydi doktora gttik bogazlarina bakti grip olmus dedi antibiyotik verdi ayrica disleri kabarmis dedi ve jel verdi atesi ve agrisi cok oldugunda fitil yapyrm fakat oglumun cani cok yaniyor belli cocuk aglarken medetbbekliyor herseyi agzina sokuyor ama yetmiyor emmemizde azaldi cok huzursuz hep kucakta olmak istiyor iki dk gozunun onunden kaybolsam agliyor elimle baktim ust disi ve alt disi kabarmis ama altlar on degil yanindakiler kabarmis elimi agzina sokturmuyor zaten zorla baktim kabaran dis ne zaman patlar :KK43:
Dis donemini cok zor geciriyor kuzucuk demekki meyve sebze lifleri oluyor icine soguk bisiler koyup verin eline soguk dislere iyi gelir ayrica sadece gribe antibiyotik verilmez bogazinda kızarıklık gormustur belki drnuz

Back
X