Diş doktoru dişi çekerken çenesini kırmış

SakinAkrep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
58
15
86
49
İstanbul
AVUKAT arkadaşlar ne yapmalıyız kardeşim bugün ağrıyan dişi için dişciye gitmiş dişini cekerken doktor çenesini kırmış kardeşim narkozdan anlamamış sesler duymuş doktor telaşla başka diş doktor arkadaşını çağırıp kardeşime tekrar narkoz verip cenesine pilatin takmışlar ve çenesini başına bağlayıp eve yollamışlar 3 gün yemekyeme konuşma demişler içmesi için de bir çok antibiyotik vermişler durumu çok kötü çekilen dişinde et parçalari var köküne yapışık neyapmalıyız sabah gidip şikayet etmeyi düşünüyoruz teşekkürler

geçmiş olsun ben şuan 3 gündür feçi birşekilde diş ağrısı cekiyorum siz öyle diyince korktum peki ne olcak şimdi kardeşiniz nasıl

canım şikayetçi olun tabi, kasten yaralamanın nitelikli hali olmasa da taksirle nitelikli yaralamadan ceza verilir. bir dilekçe ile savcılığa şikayette bulunmanızı tavsiye ederim. karakollarda bazen işlem yapılmayabiliyor, hak kaybı bu nedenle çok fazla oluyor. ayrıca maddi-manevi tazminat için tazminat davası açabilirsiniz. yüksek meblağlı tazminat alırsınız ki zaten şikayetinizi geri almanız için de sizinle uzlaşmaya çalışacaklardır. ciddi bir dava bir avukattan yardım alırsanız haklarınızı en güzel şekilde koruyabilirsiniz. kardeşinizin durumu çok üzücü, geçmiş olsun.

doktora karşı tıbbi uygulama hatası nedeniyle tazminat davası açma hakkınız var
kaldı ki artık doktorların mesleki sorumluluk sigortası yapmaları da zorunlu olduğu için sigortadan da tazminat alabilirsiniz
yanı sıra tabipler odasına da şikayette bulunabilirsiniz, gerekli inceleme yapılır
Av.Merve Gürcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…