Diş dolgusu

mybeans

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
213
7
621
Çanakkale
Lütfen yaşayanlar cevap verin...
Arkadaşlar bu ay hamile kalmayı programlıyordum.
Dişimdeki dolgum hafif sızlıyordu sonradan problem olmasın diye doktora gittim. Cıvalı dolguyu çıkarıp beyaz dolgu yaptı. Hamile kalmanda sakınca yok dedi. Eve gelip yabancı siteleri araştırdım . Çok pimpiriğim. Birileri sorun yok diyor bir kaç detox çu ise dolgu çıkarılırken cıva buharı çıkar 18 ay bekleyin falan diyor. O kadar nasıl beklerim yaş 35.
Başka doktoru aradım o da çok az bulaşır sorun yok dedi. . Eşimde bir adam yazmış inanıyorsun doktorlara inanmıyorsun diyor. Ama ben ağlıyorum. Aranızda dolgu yaptıran veya değiştirdikten sonra hamile kalan var mı? Diş doktorlarınız bir şey demişmiydi?

hiç öyle bişey duymadım
hem olsa dişhekiminin söylemesi gerekir bence
zannetmiyorum ya içini ferah tut

Sağol, inşallah dediğin gibidir. Doktor sorun yok dedi zaten. Başka bir doktoru da aradım o da öyle dedi. Ama yabancı forumlarda kadınlar kendi aralarında böyle konuşuyor. Ben mi paranoyağım. Belki bilen başka arkadaşlar da vardır. Lütfen cevar verin.

Nilang 76,

Almanya`da dis hekimligi okudum, bu meslege nerdeyse 20 sene tecrübesi olan bir dishekimi olarak böyle bir olayin dogru olmadigini söyleyeblirim.
Lütfen icini ferrah tut ve internet`de yazilan yalan / dogru karisimlarla birbirlerini bilgilendiren ve bu konuyla hic alakasi olmayan insanlarin dediklerini cidiye almamani tavsiye ederim.
Amalgam dolgularin uzun süre agizda kaldigi sürece civa miktari nerdeyse hice kadar azalir ve hic bir varliga zarari yoktur, cikarildigi zaman.

Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…