Diş Estetiği

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
herkese merhaba.benim ön bölgede ki dişlerimle ilgili sıkıntılarım vardı ve sürekli başka başka diş hekimlerine gidip aydınlanmaya çalışıyodum.en sonunda gittiğim bir klinlikte yaptırmaya karar verdim.şu an acaip memnunun gerçekten harike dişler yapıldı neydim ne hale geldim,porselen lamına denilen işlemden yaptırdım.üst 10 dişime takma tırnak gibi yapılan çok özel porselenler.her gören bayıldı.gerçekten çok memnun kaldım .yapan kişi işinin uzmanı.dental studıo diş klinliği diye bir yer bağdat caddesinde.acaipte güzel biryer herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla...

dişlerimi yapan zaten protez uzmanıydı.o yüzden içim oldukça rahattı. bağdat caddesinde erenköyün tam ortasında. galip paşa camisinin yanında.dental studıo ağız diş sağlığı poliklinliği.ben bir arkadaşımı daha götürdüm o da beyazlatma yaptırdı.oda çok memnun kaldı. çok güzel pırıl pırıl oldu valla.

Peki ücretleri konusunda da bizleri bilgilendirir misin canım hem beyezlatma hem de lamine için?....:)

benim de gülerken diş etlerim görünüyorr we çok canımı sıkıyor daha önce deneyimi yada bilgisi olan war mı ?

bende yaptırmiştım ama dogal istıyorum lamına bana olmuyor oyuzden moralım sıfır:( lamına cok dogal ve harıka oluyor ve diş etlerım gozukmuyor bbenım de bıde cok pahalı bı tedavıı ben cuma gunu cagdaş kışlaogluyla goruşecem bakalım ne fıyat verecek 7 8 milyarı gozden cıakrmak gerek benım üst dişlerımın hepsi değişime ugraması lasım bıde diş etlerım de pempe estetık denılıyor inş hayallarımdekı dişlere kavusurum

herkese merhaba.benim ön bölgede ki dişlerimle ilgili sıkıntılarım vardı ve sürekli başka başka diş hekimlerine gidip aydınlanmaya çalışıyodum.en sonunda gittiğim bir klinlikte yaptırmaya karar verdim.şu an acaip memnunun gerçekten harike dişler yapıldı neydim ne hale geldim,porselen lamına denilen işlemden yaptırdım.üst 10 dişime takma tırnak gibi yapılan çok özel porselenler.her gören bayıldı.gerçekten çok memnun kaldım .yapan kişi işinin uzmanı.dental studıo diş klinliği diye bir yer bağdat caddesinde.acaipte güzel biryer herkese tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla...

canım fiyatlar hakkından bılgı verırmısın bıde taksıt ımkanı varmı ya ne güzel lamına yaptırmiişsın bana olmuyor senağlama

banada pembe estetik yapılması gerek ve birde lamina...param olmadığı için hiç doktora gidip görüşmedim bile anca işe girebilirsem belki taksitle:(((

mefhil görüşmeye gittiğinde benide bilgilendirir misin?fikir edinmiş olurum bir nevi...

Peki İzmirde hiç bunu yaptıran birisi warmı?çOk acil yardıma ihtiyacım war yardım edinn :((

Bende bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum. Bir doktorla görüştüm şimdilik 6.000TL fiyat verdi. Çok pahalı geldi, başka yerlere bakacağım önümüzdeki hafta. Lamine vener ile ilgili başka başlıkta bu işlemi yaptıran kişiler var. İzmirden özellikle. O konulara göz atarsanız size yardımcı olurlar..

bakalım bende lamına araştırıyorum biyerden başlamak lazım önce cilt sorunlarım sonrada diş resmin varsa eklermissin teşekkür

slmlar, anadolu yakasında önerebileceğiniz bir periodontolog var mı? şu an diştelim var. bittikten sonra diş eti düzenlemesi için görüşmek istiyorum. önerilerinizi bekliyorum..

Back
X