- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi sunandshine
-
İlk doktor röntgene bakıp iyi başlangıç aşamasında kemik kaybı yok vs dedi o yüzden belki yapılmaz şu anlık diye düşünüyordumBen :)
Damadımdan et alındı dişime dikildi .
Kemik kaybı değil diş eti çekilmesinden dişin kökü gözükücekti nerdeyseİlk doktor röntgene bakıp iyi başlangıç aşamasında kemik kaybı yok vs dedi o yüzden belki yapılmaz şu anlık diye düşünüyordum
Martta nişanım eylülde düğünüm varayrıca atandım bir ay sonra göreve başlayacağım başka bir şehirde her şey üst üste geliyor bu ara
Benim üst dişlerim daha normal ama alt dişlerim öyle sanırımKemik kaybı değil diş eti çekilmesinden dişin kökü gözükücekti nerdeyse
Merhaba Benimde diş eti çekilmesi var damaktan et alıp oraya dikicez dedi baya korkuyorum çok acıyor mu kaç günde iyileşiyor. Ayrıca ben sigara kullanıyorum cevap verirsen çok sevinirim.Ben :)
Üst Damağımdan parça et alındı dişeti boş olan yere dikildi .
Merhaba bende kullanıyorum sigara . 2-3 gün üst damak baya acıyor plak yapılıyor üst damağa o koruyor biraz . Aşağı dikilen yer zaten ilk gün ağrıyor tamam hemen gectı benımki .Merhaba Benimde diş eti çekilmesi var damaktan et alıp oraya dikicez dedi baya korkuyorum çok acıyor mu kaç günde iyileşiyor. Ayrıca ben sigara kullanıyorum cevap verirsen çok sevinirim.
Peki işlemden sonra sigara içtin mi doktora söyledim ama içmemen gerek dedi net bişey söylemedi internetten araştırdım boşluğa koyulan et kararır yerleşmez yazıyor. Sigara konusunda çok kötü bir iradem varMerhaba bende kullanıyorum sigara . 2-3 gün üst damak baya acıyor plak yapılıyor üst damağa o koruyor biraz . Aşağı dikilen yer zaten ilk gün ağrıyor tamam hemen gectı benımki .
3 hafta sürer dedi. Ön dişlerimde kaplama var onları sökecek köprü olan etime yapıcak işlemi 3 hafta sürer dedi boş kalacakmış geçici dişte yapmıyorMerhaba bende kullanıyorum sigara . 2-3 gün üst damak baya acıyor plak yapılıyor üst damağa o koruyor biraz . Aşağı dikilen yer zaten ilk gün ağrıyor tamam hemen gectı benımki .
İçemiosun ki 2 gun damak aldığın nefesten hava alıyor benim plak tam oturmadı ondan olsa gerekPeki işlemden sonra sigara içtin mi doktora söyledim ama içmemen gerek dedi net bişey söylemedi internetten araştırdım boşluğa koyulan et kararır yerleşmez yazıyor. Sigara konusunda çok kötü bir iradem var
Daha sonra içebildin mi kaç gün sonra içebildinİçemiosun ki 2 gun damak aldığın nefesten hava alıyor benim plak tam oturmadı ondan olsa gerek
2 gun sonunda .Daha sonra içebildin mi kaç gün sonra içebildin
Ne kadar sonra içebildin bir sorun yaşadın mı sigaİçemiosun ki 2 gun damak aldığın nefesten hava alıyor benim plak tam oturmadı ondan olsa gerek
Teşekkür ederim bilgi için. Evet öyle tabi dediğim gibi sigara konusunda o kadar iradesizim ki merak ettim ne kadar sonra içiliyor sorun oluyor mu? 2 gün sonra normal devam mı ettiniz2 gun sonunda .
Önce sağlığını düşün sigara sonraki konuanladım teşekkür ederim bilgin için. Evet öyle malesef ama
Evet ama her insan aynı değil benim sürecim sorunsuz gectı ama sizin iyileşme sürecinizi uzatabilir doktorunuzu dinlemeniz lazım en azından plak çıkana kadarNe kadar sonra içebildin bir sorun yaşadın mı siga
Teşekkür ederim bilgi için. Evet öyle tabi dediğim gibi sigara konusunda o kadar iradesizim ki merak ettim ne kadar sonra içiliyor sorun oluyor mu? 2 gün sonra normal devam mı ettiniz
Evet ama her insan aynı değil benim sürecim sorunsuz gectı ama sizin iyileşme sürecinizi uzatabilir doktorunuzu dinlemeniz lazım en azından plak çıkana kadar
Tamam çok teşekkür ederimEvet ama her insan aynı değil benim sürecim sorunsuz gectı ama sizin iyileşme sürecinizi uzatabilir doktorunuzu dinlemeniz lazım en azından plak çıkana kadar