diş eti operasyonu ve yaşadığım pişmanlık...

evett yaaa:1::1::1:

diş doktoru eşimin arkadaşı.görsen nasıl pazarlık yapıyorum sigara için...:3::3:

nuh dedi peygamber demedi.sanırım bende el mi yaman beymi diyerek galibiyetimi ilan ettim:24::24:

içerken iyi de sonrası pişmanlık işte..:25::25:

allahtan çalışmıyorum,evimde balkonumda beni kimsecikler göremezz:32::32:

senin işin daha zor tabii,birde kendini açıklamak zorunda kalıyorsun:52:

ne galibiyet ama :9::9:

sorma bi açıklama yapabiliyorumki ,kem küm şeyy:30::30:

ben artık pişmanlık tarafını bi tarafa bıraktım ne yapayım ne kadar zorlasamda olmuyor
ya tam isttemiyorum bırakmayı yada bu çok kötü bağımlılık yapıyor
bırakanlar bile bir müddet sonra başlıyor..:ssz::ssz:

baştan başlamasaydık iyiydi:1::1:

ne galibiyet ama :9::9:

sorma bi açıklama yapabiliyorumki ,kem küm şeyy:30::30:

ben artık pişmanlık tarafını bi tarafa bıraktım ne yapayım ne kadar zorlasamda olmuyor
ya tam isttemiyorum bırakmayı yada bu çok kötü bağımlılık yapıyor
bırakanlar bile bir müddet sonra başlıyor..:ssz::ssz:

baştan başlamasaydık iyiydi:1::1:

ben kafamda bunun cvbını verdim.ne yazakki bırakmak istemediğimi anladım:27::27::27:

tmm zararlı ama ne zararlı değilki bu zamanda diye anti tez sunuyorum kendime.nereye kadar kendimi kandırırım daha bilemem ama.zamanım daralıyor oğluşum 5 yaşında oldu ve şimdiye kadar hep gizledim.ya balkon ya wc ya da o okuldayken,yatınca falan içiyorum beni görmesin diye..

irademin karşısında evladıma olan sevgim savaşıcak yakında..:46::46:

ben kafamda bunun cvbını verdim.ne yazakki bırakmak istemediğimi anladım:27::27::27:

tmm zararlı ama ne zararlı değilki bu zamanda diye anti tez sunuyorum kendime.nereye kadar kendimi kandırırım daha bilemem ama.zamanım daralıyor oğluşum 5 yaşında oldu ve şimdiye kadar hep gizledim.ya balkon ya wc ya da o okuldayken,yatınca falan içiyorum beni görmesin diye..

irademin karşısında evladıma olan sevgim savaşıcak yakında..:46::46:

ne zararlı değilki..
yok öyle düşünmeyelim sonuçta zararın neresinden dönersen kardır canım..:50:
bak bu iyi fikir oğluşun önemli bir etken :emir_bebek:sırf bu yüzden bırakan arkadaslarım oldu..
benim kızım kocamann oldu çok şükür o yüzden kaçmıyorum ben..
rabbim oğlunu bağışlasın :nazar::nazar:

Sigara icmeye devam ettiginiz sürece yaptığınız tedaviden olumlu sonuc alamazsınız. Dis etiniz eski haline doner dişlerinizi de kaybedersiniz. Sigara cok ciddi sıcaklık verir, yakar dokuyu.
Bir Dis hekimi dost :)

ben sigara konusuna değil ama dişeti ameliyatına takıldım...benimde dişetlerimde sorun var...sizin sorununuz neydi...merak ettim ve nerede yaptırdınız...

ben sigara konusuna değil ama dişeti ameliyatına takıldım...benimde dişetlerimde sorun var...sizin sorununuz neydi...merak ettim ve nerede yaptırdınız...

sag üst dis etimde önemli derecede açılma olmuş. Anlayacağın bayağı bir boşluk oluştu ve dişlerim eğri bugru görünüyordu.

Doktorum yaptirmazsam sağlıklı 2-3 dişimden olabileceğimi söyledi. Pek ist dayim canım ,doktorumda esimin arkadaşı hastanede değil muayenehanesinde yaptı operasyonu.

Son düzenleme:
Sigara icmeye devam ettiginiz sürece yaptığınız tedaviden olumlu sonuc alamazsınız. Dis etiniz eski haline doner dişlerinizi de kaybedersiniz. Sigara cok ciddi sıcaklık verir, yakar dokuyu.
Bir Dis hekimi dost :)

Çok ama çok haklısınız.zaten ben bu negatif sonucları bildigim için. Vicdan yapıyorum ve kendime kızıyorum

Bazen bilmemek daha iyi olur gibi en azından bile bile yapmaktan daha iyi:((

Hersey o sigarayı yakana kadar,sonra 3 nefes cek arkasından gelsin pismanlik...:25:

vakit ayırdığınız için çok tskler

Back
X