Diş eti problemi

ben de hep vardı hamileliğimde de devam ediyo.diş etlerim ekmeği bile ısırsam kanar o kadar hassas.hassas diş ve diş etleri için olan diş macunu kullanıyorum arada da dişçimin önerdiği gargarayı.

bende bi oluyo bi geciyo, dis etlerine özel dis macunu ve gargara kullaniyorum, ayrica tuzlu su ile gargara yapiyorum ise yariyo tavsiye ederim

Diş etlerim kanıyor,kızarıyor hatta morarmışlar.Bildiğin çürüyorlar ve inanılmaz ağrıyor,ağrısından her akşam hatta gece ağlıyorum.Canımın çektiği,özellikle tatlı yiyecekleri yiyemiyorum.Meyvenin tatlısı bile ağrıtıyor ,yiyemiyorum.Tüm diş eti ,damaklar hatta dilime bile vuruyor ağrısı.Doktorum elevit verdi bunun için ama o da nafile.Bir lokma bişey yesem bile fırçalıyorum,diş ipi kullanıyorum ,süt içiyorum bol bol.Acaba bunu için etkili bir kalsiyum ilacı yok mu ya.8. ayda daha kötü oluyormuş.Bunun daha kötüsünü düşünemiyorum.

Çok geçmiş olsun sercim. Kaçıncı haftadasın? Bir diş hekimi ile mi görüşsen acaba? Çok eziyet çekiyorsun belli ki..

diş etlerimde çekilme bende de oldu, 1-2 gün, şimdi sorun yok gibi. Ama şekerli şeyler yiyince başlıyor sızlama, hemen diş fırçalamaya koşuyorum, geçmiş olsun size de

Teşekkür ederim.Diş doktorlarına gittim.Diş etine bişey yapamam diyorlar.Gargara verdi.Bi doktorum da niye gargara kullandın dedi.O kadar zor durumdayım ki gitmediğim kadın doğumcu ve dişçi kalmadı.Artık önemsemiyorlar mı inanmıyorlar mı üstünde çok fazla durmuyorlar.Çok canım sıkılıyor ya.Hamile kalmam biraz sorun olmuştu.Şimdi çoooooook mutluyum ama tadını çıkaramıyoum bile...22.haftadayım.Bebeğim aç kalıyor diye üzülüyorum.

Back
X