Ya kızlar adama bişeyler oldu 5 senelık evliyiz 2 yaşında kızımız ve 3 aylık bebeğimiz var. Son 1 senedir dişlerini doğru düzgün fırçalamıyor en son 1 ay oldu sanırım fırçalayalı. Sigarada içiyor. Bi ara dişi acıyomuş fırçalayınca vs diyodu saçma sapan . Huyu bu desem Önceden aslaa böyle değildi son 1 senedir çok yoğun çalışıyor bazı günler nerdeyse 16-17 saat. ama bi diş fırçalamakta ne var?
Artık ima etmeyi aştım direk söylüyorum git şu dişlerini fırçala ben senin sağlığın için söylüyorum okadar sigara içiyosun sapsari diye. utanıyor tamam diyor bakiyorum yatmadan önce diş felan fırçalayan yok. Soğan yerse zahmet edip fırçalıyor oda benim zorumla. Sanki ben söyledikçe hiç fırçalayası gelmiyor. Söylemesem de fırçalamıyor . Dün dedim annen bile farketmiş ' sigaradan sapsarı olmuş dişleri dedi 'dedim gene yok.
İlk kızıma hamileyken ben salmıştım böyle kendimi bana yemekten sonra banyoyu gösteriyodu resmen kontrol ediyodu. Kendide özenliydi. topladım kendimi şuan gayet bakımlıyım doğumdan sonra hiç salmadım kendimi. ama o iyice abarttı. Cidden midem bulanıyor artık ben bu adama napmalıyım? Uzaktan seviyorum artık eşimi. Cinsellikten de soğudum artık .