Rapella Sonsuz Aşk İloveS.. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2012 1.001 3 88 Konya 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapella #1 Arkadaşlar önceleri hiç böyle bir sorn yoktu ama son bir iki aydır hep böyle dişlerimi fırçalarken acayip derecede midem bulanıyor hep öğ'üyorum.. Diş macunumu veya fırçamı değiştirmedim hepaynı markaları kulanırım ama niye böyle oluyor anlamıyorum
Arkadaşlar önceleri hiç böyle bir sorn yoktu ama son bir iki aydır hep böyle dişlerimi fırçalarken acayip derecede midem bulanıyor hep öğ'üyorum.. Diş macunumu veya fırçamı değiştirmedim hepaynı markaları kulanırım ama niye böyle oluyor anlamıyorum
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 744 363 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapella #2 benım annem hıç kullanmazdı diş macunu.. ağrıda yapardı dişlerınde.. geçen ay sensodyn pronamel aldım..rahat kullanıyor.. bnde denedım bır kere, tadı yok gıbı.. Son düzenleme: 4 Temmuz 2012
benım annem hıç kullanmazdı diş macunu.. ağrıda yapardı dişlerınde.. geçen ay sensodyn pronamel aldım..rahat kullanıyor.. bnde denedım bır kere, tadı yok gıbı..
Rapella Sonsuz Aşk İloveS.. Kayıtlı Üye 14 Haziran 2012 1.001 3 88 Konya 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapella #3 TheTudors .!.: benım annem hıç kullanmazdı diş macunu.. ağrıda yapardı dişlerınde.. geçen ay sensodyn pronamel aldım..rahat kullanıyor.. bnde denedım bır kere, tadı yok gıbı.. Genişletmek için tıkla... Acaba her eczanede bulunuyor mudur ? ben küçük bi yerde oturuyorumda..
TheTudors .!.: benım annem hıç kullanmazdı diş macunu.. ağrıda yapardı dişlerınde.. geçen ay sensodyn pronamel aldım..rahat kullanıyor.. bnde denedım bır kere, tadı yok gıbı.. Genişletmek için tıkla... Acaba her eczanede bulunuyor mudur ? ben küçük bi yerde oturuyorumda..
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.924 744 363 4 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Rapella #4 Rapella .!.: Acaba her eczanede bulunuyor mudur ? ben küçük bi yerde oturuyorumda.. Genişletmek için tıkla... eczanede bulunur genelde bu marka.. küçük tuplerıde mevcut bu ürünun..bnce denemek için küçüğünden alın.. ben yerel bır marketten aldım bnde kuçuk bır ilçede görev yapıyorum.. tam ismi; sensodyn pronamel beyazlatıcı..75ml
Rapella .!.: Acaba her eczanede bulunuyor mudur ? ben küçük bi yerde oturuyorumda.. Genişletmek için tıkla... eczanede bulunur genelde bu marka.. küçük tuplerıde mevcut bu ürünun..bnce denemek için küçüğünden alın.. ben yerel bır marketten aldım bnde kuçuk bır ilçede görev yapıyorum.. tam ismi; sensodyn pronamel beyazlatıcı..75ml