- 25 Şubat 2022
- 59
- 11
- 3
- 35
- Konu Sahibi dertliecem
-
Sizin adınıza çok sevindimBenim de sağ tüpüm alınmıştı.Psikolojik olarak ben kendimi bir yıl sonra hazır hissettim.Korunmayı bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım.
Çok teşekkürler yok çektirmedim.Doktorum yapısal bir sorunum olmadığını söyledi.Benim iki çocuğum var ikisinde de korunmayı bırakınca hamile kaldım. Reglim çok düzenli, yumutlama ile ilgili sorunum yok.Bir de olumlu düşündüm hep ya şöyle olursa böyle olursa diye düşünmedim.Moral çok önemli sen umursamazsan daha çabuk hamile kalırsın.Sizin adınıza çok sevindimdarısı başıma inşallah peki rahim filmi falan çektirdiniz mi acaba
Benim de çok şükür düzenli bir sıkıntı yoktu bir çocuğum var ikinci gebeliğim dış gebelik oldu ölümden döndüm Son aşamada müdahele edildi.. Kardeş istiyor çocuğumÇok teşekkürler yok çektirmedim.Doktorum yapısal bir sorunum olmadığını söyledi.Benim iki çocuğum var ikisinde de korunmayı bırakınca hamile kaldım. Reglim çok düzenli, yumutlama ile ilgili sorunum yok.Bir de olumlu düşündüm hep ya şöyle olursa böyle olursa diye düşünmedim.Moral çok önemli sen umursamazsan daha çabuk hamile kalırsın.
Benim de son aşamada farkedildi.Ameliyata girdiğimde herşeye haırlıklı olun demiş doktor aileme.5 saat sürdü birkaç branşdan doktor girmiş.İç kanama organlara ne kadar zarar vermiş ona bakmışlar.Tedbirli olucaz.Erken farkedilseydi ilaçla hallolacaktı.Ama çok korkuyorum tekrarlanırsa diye..
Dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum Sol tüpüm alındı.. Ameliyattan ne kadar süre sonra tekrar denemeye başladınız...
Bende bu konuyu çok merak ettim hep. Ama ben Spiral kullanmadım.. Sebebi ne bilmiyorum maalesefDış gebelik sonrası neden tüpler alınıyor , bilmediğim için soruyorum.
Spriali çıkardıktan sonraki gebelikler dış gebelik olur diyorlar merak içindeyim.
Bende bu konuyu çok merak ettim hep. Ama ben Spiral kullanmadım.. Sebebi ne bilmiyorum maalesef.sizin ameliyat sonrası bebeğiniz oldu mu acaba
Anladım Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın çok Zor gerçekten.. Maalesef tüpler zarar görüyor tekrarlama riski olur diye alınıyor.. Benim Son aşamada farkedilmiş tüp patlayıp iç kanamaya sebep olmuştu.. Doktor tüpün alınması gerektiğini söyledi maalesef bizde konu hakkında çok bilgi sahibi değildik açıkçası denileni yaptık.Siz iyi düşünün iyi olsın inşallahHayır hayır yanlış anladınız.
Ben spriali yeni çıkardım ve çıkardıktan sonraki ilk gebelik dış gebelik yada düşük ile sonuçlanabilir diye çok sık duydum.
Böyle bir gebelik yaşarsam tüpler neden alınıyor onu merak ettim.
Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağınızi doldursun dilerim.
Aynı durumu yaşamışız benim de Son aşamada fark edildi maalesef... Sizin ne kdar süre geçti ameliyat sonrası acabaBenim de son aşamada farkedildi.Ameliyata girdiğimde herşeye haırlıklı olun demiş doktor aileme.5 saat sürdü birkaç branşdan doktor girmiş.İç kanama organlara ne kadar zarar vermiş ona bakmışlar.Tedbirli olucaz.Erken farkedilseydi ilaçla hallolacaktı.
Anladım Allah kimseyi böyle bir durumla karşılaştırmasın çok Zor gerçekten.. Maalesef tüpler zarar görüyor tekrarlama riski olur diye alınıyor.. Benim Son aşamada farkedilmiş tüp patlayıp iç kanamaya sebep olmuştu.. Doktor tüpün alınması gerektiğini söyledi maalesef bizde konu hakkında çok bilgi sahibi değildik açıkçası denileni yaptık.Siz iyi düşünün iyi olsın inşallahtüm Spiral takanlarda olur diye bi durum yok benim çevremde Spiral sonrası hiç olumsuz durum yaşayan görmedim ama ben takmadığım d halde sonuç ortada...
2009 da ameliyat oldum mayıs ayında 2010 kasımda bir aylık hamileydim.Aynı durumu yaşamışız benim de Son aşamada fark edildi maalesef... Sizin ne kdar süre geçti ameliyat sonrası acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?