Dis gebelik belirtileri neler

melek93_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
264
71
98
Iyi akşamlar arkadaşlar. Çok şükür kanım da da hamilelegim çıktı. 10.02.2020 tarihinde beta hcg 697.99 çıktı 12.02.2020 tarihinde 1191.94 cikti. Bugun cok siddetli agrim oldu halada var hatta ama 8048 cikti beta hcg. Degerlere göre acaba var mı ihtimali ya

Betanin yavas yükseldiği durumlarda dis gebelik şüphesi oluyor diye biliyorum. Beta iki kat artmiyor daha yavas yukseliyor. Vajinal ultrasonda beta 1500 civari iken kese gorulur eger gorulmemisse yine suphelenilebilir. Bi tanidigim yaşamıştı cok siddetli ve saplanan agrilari olmuştu omzuna kadar vuran agrilar. Senin betan guzel yukselmis neden dis gebelikten suphelendin

Hamd Olsun ayaklarımın altına sıcak su koyunca geçti ama çok şiddetli karnımın oralarda kasiklarim değil ama ağrı vardı korktum ben de 3 gündür geçmedi çünkü agrindozu yüksekti bide

Hamd Olsun ayaklarımın altına sıcak su koyunca geçti ama çok şiddetli karnımın oralarda kasiklarim değil ama ağrı vardı korktum ben de 3 gündür geçmedi çünkü agrindozu yüksekti bide
Doktora gorunun usutmemeye dikkat edin kese göründükten sonra endiselenmeyin simdiye gormus olmaniz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…