dış gebelik düşük yapma

vslatt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
12
6
3
30
Dış gebelik sonucu düşük yapanların tekrar hamile kalmasında sorun yasarmı? Hamile kalınca düşük riski varmı

Dış gebelik sonucu düşük yapanların tekrar hamile kalmasında sorun yasarmı? Hamile kalınca düşük riski varmı
bende bunu çok merak ediyom. ve kanaması nekadar sürer..

dış gebelik olanlarda ikinci gebelikte dış gebelik riski normal bir kadına göre daha yüksek oluyormuş benim kuzenimin başına gelmişti böyle anlatmıştı doktorumuz ama tekrardan hamile kalabilirsin endişelenme demişti.

bu kişiye göre değişir kimisi hep aynı şeyi yaşıyor bir doktordan destek al bence belki bir sorun vardır.

Dış gebelik gebeliğin rahim dışına genellikle de tüplere yerleşmesidir. Dış gebelik düşüğü yani tubal abort bildiğimiz düşük gibi değildir. Dış gebeliğin tüpten karın boşluğuna düşüp kaybolmasıdır. Dış gebelik geçirmiş kadınlarda tekrar dış gebelik geçirme olasılığı daha yüksektir ama düşük olasılığını arttırmaz.

bu kişiye göre değişir kimisi hep aynı şeyi yaşıyor bir doktordan destek al bence belki bir sorun vardır.
düşükten sonra adet görmeden hamile kaldım bugün doktora gittim bebek kesesi görüldü 10 gn sonra kontrolüm var bebek gorulcekmi diye bakcaz..

Back
X