Dış gebelik geçirenler :(

Tatls00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
68
29
38
Kızlar adetten 6 gün önce beta 32.61 ken 6 gün sonra 831.8 olmuş sizce degerler güzel mi doktor dün ultrasonla baktı keseyi göremedı rahmin arkasında kücük bi sıvı birikintisi görüyorum dış gebelik olabilir 5 gün sonra kontrole gel keseyi görürsek bi oh çekeriz rahatlarız dedi acaba her ihtimali düşünerek kesin sonuc vermemek icin mi böyle diyor ilk kan testi yaptigimda beta 32.61 ken kesin hamilesiniz demedi şüphelisiniz dedi 6 gün sonra hamilesiniz dediler simdide dis gebelik olabilir diyor korktum açıkcası

Kızlar adetten 6 gün önce beta 32.61 ken 6 gün sonra 831.8 olmuş sizce degerler güzel mi doktor dün ultrasonla baktı keseyi göremedı rahmin arkasında kücük bi sıvı birikintisi görüyorum dış gebelik olabilir 5 gün sonra kontrole gel keseyi görürsek bi oh çekeriz rahatlarız dedi acaba her ihtimali düşünerek kesin sonuc vermemek icin mi böyle diyor ilk kan testi yaptigimda beta 32.61 ken kesin hamilesiniz demedi şüphelisiniz dedi 6 gün sonra hamilesiniz dediler simdide dis gebelik olabilir diyor korktum açıkcası
Sonucun ne oldu canım banada aynı şuan sıvı var dedi kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi korkuyorum senin nasıl suan sonuc

2960 bugünün sonucu artış normal dedi ama
Normalmiydi artişlarin hep.
Ben 2000 lerde kese gormustum ama
Gec gorenlerde oluyormus. Takipte kal.
Bence kesen tupte olsa gorunurdu.
Sivi birikimi biraz kafa karistirici tsbi.
Takibini birakma. Degerlerin yukseldikce riskin artmasin.

Normalmiydi artişlarin hep.
Ben 2000 lerde kese gormustum ama
Gec gorenlerde oluyormus. Takipte kal.
Bence kesen tupte olsa gorunurdu.
Sivi birikimi biraz kafa karistirici tsbi.
Takibini birakma. Degerlerin yukseldikce riskin artmasin.
Doktorlar son adet tarihinden hesaplıyor ama benim geç döllenme oldu bence adetim 14 gün geçti lekelenme oldu sonrasında iki gün sonra silik çıktı teste 101 den iki gün sonra 396 felan bı hafta sonra yani bugün 2960 normal dedi kötüyü düşünmek istemiyorum varsa eğer stres yapmakta istemiyorum kesin dış gebelik demedi zaten olabilir dedi

Doktorlar son adet tarihinden hesaplıyor ama benim geç döllenme oldu bence adetim 14 gün geçti lekelenme oldu sonrasında iki gün sonra silik çıktı teste 101 den iki gün sonra 396 felan bı hafta sonra yani bugün 2960 normal dedi kötüyü düşünmek istemiyorum varsa eğer stres yapmakta istemiyorum kesin dış gebelik demedi zaten olabilir dedi
Deģerleriniz kotü artmamiş gayet iyi.
Kesesi gec gorünenler vardir forumda bi okuyun onlari bence.
Herkesin durumu gebeliği farkli gelisiyor

Deģerleriniz kotü artmamiş gayet iyi.
Kesesi gec gorünenler vardir forumda bi okuyun onlari bence.
Herkesin durumu gebeliği farkli gelisiyor
Aynen öyle ama bu doktorlar öyle bı konusuyorki insanın içi içini yiyor varmı yokmu diye

Aynen öyle ama bu doktorlar öyle bı konusuyorki insanın içi içini yiyor varmı yokmu diye
Valla bazen kafayi yedirtir cinstenler.
Dogru insanlarla karsilastirsin.
Ihtimalleri siraliyor onlarda guya tabi.
Icimiz rahat etmeden mutlu olamiyoruz bizde.
Takibini yapinca hersey ortaya cikar nihayetinde.

Benimde geç döllenme oldu canm adetim 12 gün geçmişti değerim 63tü sağlıklı arttıysa korkma inşaAllah

Valla bazen kafayi yedirtir cinstenler.
Dogru insanlarla karsilastirsin.
Ihtimalleri siraliyor onlarda guya tabi.
Icimiz rahat etmeden mutlu olamiyoruz bizde.
Takibini yapinca hersey ortaya cikar nihayetinde.
İns yoktur Allah korktugumuza ugratmasin dua edin 🤲

• Beğen
Reactions: H M
Canım bu durumlarda doktorlar strese sokmaktan baska bisey yapmiyor sıkıntı yapma baska bi doktora daha görün bence yoktur bisey yinede tedbiri elden birakmamak lazim şayet oyle bi şey olursa senin icin tehlikeli o yüzden güzel haberi alana kadar ipin ucunu bırakma amannn haa

Canım bu durumlarda doktorlar strese sokmaktan baska bisey yapmiyor sıkıntı yapma baska bi doktora daha görün bence yoktur bisey yinede tedbiri elden birakmamak lazim şayet oyle bi şey olursa senin icin tehlikeli o yüzden güzel haberi alana kadar ipin ucunu bırakma amannn haa
Dış gebelik çıktı canım tedavi görüyorum

Cok üzüldüm canım benim kismet degilmiş bu tedavinin hemen ardından Rabbim tekrar gebe kalmayı saglıklı bir sekilde nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah hayırlısı belli bı süre ara. Vericem

Back
X