Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerim düzensiz arttı. Düştü. Sonra tekrar arttı. Karın ağrım vardı sürekli ama normal gebelikte de karın ağrısı olur. En son karnımda bıçak sağlanır gibi bi ağrı oldu ve azıcık bi kanamam oldu. Değer düştükten sonra tekrar artınca kesinleşiyor zaten.Dış gebelik geçirenler ne gibi belirtileri yaşadınız? Ben çok yeniyim hamile olduğumu öğrendim ama doktor değerim daha küçük olduğunu biraz zaman geçmesini söyledi. Ne gibi belirtileri var bu döş gebeliğin
Ya doktor şuan normal dedi 300 da değerim ama ihtimal olarak söyledi dikkatli olmamı işte ağrım kanamam olursa gelmemi istedi bende acaba öyle mi diye düşünmeye başladımDeğerim düzensiz arttı. Düştü. Sonra tekrar arttı. Karın ağrım vardı sürekli ama normal gebelikte de karın ağrısı olur. En son karnımda bıçak sağlanır gibi bi ağrı oldu ve azıcık bi kanamam oldu. Değer düştükten sonra tekrar artınca kesinleşiyor zaten.
Ama sizde herhangi bsey yoksa düşünmeyin dış gebeliği. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Doktor normal şuan herşey dedi hani bilgilendirme yaptı şuan daha yeni olduğu için söyledi dikkat etmemi ağrı kanama olursa gel dediDış gebelik geçirmedim ama doktor demeden evham kapılmayın Sakin olun güzel şeyler düşünün daha yeni olabilir geç döllenme olabilir iyiyi çağırın iyi gelsin![]()
Yoo yoo. İlk değerden hemen bilinen bsey değil. KorkmayınYa doktor şuan normal dedi 300 da değerim ama ihtimal olarak söyledi dikkatli olmamı işte ağrım kanamam olursa gelmemi istedi bende acaba öyle mi diye düşünmeye başladım
Çok şükür ya çok korktum ciddenYoo yoo. İlk değerden hemen bilinen bsey değil. Korkmayın
Kaç. Bİndi en son betanızDeğerim düzensiz arttı. Düştü. Sonra tekrar arttı. Karın ağrım vardı sürekli ama normal gebelikte de karın ağrısı olur. En son karnımda bıçak sağlanır gibi bi ağrı oldu ve azıcık bi kanamam oldu. Değer düştükten sonra tekrar artınca kesinleşiyor zaten.
Ama sizde herhangi bsey yoksa düşünmeyin dış gebeliği. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bin bile olmadı. Max 400 küsür gördüm. İğneden sonraki 4. gün artıyor değer. 700 kere çıktı. Sonra sıfırlandı işte zatenKaç. Bİndi en son betanız
Sizin dis gebeliginiz iğneyle mi sonlandı yoksa kürtaj mi oldunuz değeriniz sifirlandiktan kaç gün sonra adet oldunuzDeğerim düzensiz arttı. Düştü. Sonra tekrar arttı. Karın ağrım vardı sürekli ama normal gebelikte de karın ağrısı olur. En son karnımda bıçak sağlanır gibi bi ağrı oldu ve azıcık bi kanamam oldu. Değer düştükten sonra tekrar artınca kesinleşiyor zaten.
İğneyle sonlandı. Değerim max 400 lerdeydi iğneden önce. Ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorumSizin dis gebeliginiz iğneyle mi sonlandı yoksa kürtaj mi oldunuz değeriniz sifirlandiktan kaç gün sonra adet oldunuz