Dis gebelik ic kanama gecirenler

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
18
35
Kizlar dis gebelikte ic kanamayi kacinci haftada degeriniz kacken yasadiniz.
Benm dun 3200du goremediler keseyi sanirim yarin tedavi baslicak

Saol canim. Yani 7. Hafta bitti dun ve degerim 3200du goremediler. Yurt disindayim burdaki doktorlar zaten hic iyi degiller. Ya cihazlarindanbi problem var ya kendilerinde yada gercekten dis gebelik. Burda kolay kolay hastanede degistiremiyorsunuz. Yarin artik bi karar verilecek ki degerim zaten 5 bine yaklasms olucak. Bilemiyorum neler yasayacagimi

Gercekten zor durumdayim. Bilseydim boyle olacagini gecen hafta turkiyeye gelirdim mis gibi tedavimi olurdum. Suan gelmek icinde gec kaldgmi dusunuyorum. Gelmeye calissam muayene olmam bi kac gunu bulcak yine. Gec kalmaktam korkuyorum

Kizlar dis gebelikte ic kanamayi kacinci haftada degeriniz kacken yasadiniz.
Benm dun 3200du goremediler keseyi sanirim yarin tedavi baslicak
Benim beta hcg değerim 2140 iken kanamam ve sağ kasığımda kramp şeklinde ağrı oldu ertesi gün beta hcg değerim düştü 1850 ye düşük yaptığımı söylediler ben de ihmal edip doktora gitmedim. 2 hafta daha bekledim sonra hastaneye gittiğimde beta hcg değerim 12300 fln olmuştu embriyo sağ tüpüne yerleşmiş ve tüpüm patlamak üzereydi. Acil ameliyat dediler. Ameliyata hazırlanırken tüp patladı ve iç kanama oldu. İyi bir doktora denk geldim. Sağ tüpümü aldılar kanımı temizlediler. Şu an 3.gün evde yatıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Umarım yazdıklarımın bir faydası olmuştur. Çok geçmiş olsun

Ben adet gecikmesi yaşamadan adetten bir gün önce evde rahatsızlandım kramplar şeklinde ağrılar girdi. Hastanede yapılan testte iç kanama geçirdiğim ortaya çıktı hamile olduğumu bile bilmiyordum. Hemen ameliyata aldılar.
Dış gebelik belirtileri çok ağır oluyor fark edersin zaten. Ben de aniden karnıma giren kramplar, baş dönmesi kusma, bayılma ve bilinç kaybı oldu. Değerim de 131 miş. Çok erken iç kanamaya yol açmış. Sol tüpüm alındı.

Dun ilk igneler yapildi. Kac mg”likti bakmadim. 4 tane yapti. Degerim dun 4bin civarindaydi sanirim. Kese 2cmden kucukms. Korkuyla bekliyorum yinede. Ilac verilmesine ragmen buyuyup patlayabiliyomus yinede. Bu hafta ilk azalmayi gosterirse artik korkum gecer biraz

Ben adet gecikmesi yaşamadan adetten bir gün önce evde rahatsızlandım kramplar şeklinde ağrılar girdi. Hastanede yapılan testte iç kanama geçirdiğim ortaya çıktı hamile olduğumu bile bilmiyordum. Hemen ameliyata aldılar.
Dış gebelik belirtileri çok ağır oluyor fark edersin zaten. Ben de aniden karnıma giren kramplar, baş dönmesi kusma, bayılma ve bilinç kaybı oldu. Değerim de 131 miş. Çok erken iç kanamaya yol açmış. Sol tüpüm alındı.
Mrb canım. Benim de 23 eylülde dis gebelik nedeniyle sol tupum patladı. Acilen ameliyata aldılar. 12 saat hastanenin acilinde karın ağrısı çektim. Sürekli bayılıyorum sonra kusuyordum .allah kimsenin başına vermesin.2 hafta öncesinde de düşük yaptım o yüzden bilmedikler

Mrb canım. Benim de 23 eylülde dis gebelik nedeniyle sol tupum patladı. Acilen ameliyata aldılar. 12 saat hastanenin acilinde karın ağrısı çektim. Sürekli bayılıyorum sonra kusuyordum .allah kimsenin başına vermesin.2 hafta öncesinde de düşük yaptım o yüzden bilmedikler
Aynı benim de öyleydi geçmiş olsun size de

Back
X