Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik kendiliğinden düşen bişey değil ki doktor Nası gerek yok dedi bide iğne karından değil kalçadan yapışıyor. Rahim de olmadığı için parçalı düşüğün de bebekle alakası yok canım sen başka bi doktora daha git istersen hafife alınacak bir konu değilKızlar bugün dış gebelik tanısı konuldu karından iğne yapılacaktı ama doktor gerek yok dedi beta hcgn gittikçe düşüyor dedi kanama oldukça çocuk düşer mi eve geldiğim bir pıhtı düşürdüm
İki gün sonra tekrar test yap dedi olmasa yine giderim kürtaj olmak istemiyorumDış gebelik kendiliğinden düşen bişey değil ki doktor Nası gerek yok dedi bide iğne karından değil kalçadan yapışıyor. Rahim de olmadığı için parçalı düşüğün de bebekle alakası yok canım sen başka bi doktora daha git istersen hafife alınacak bir konu değil
Hayır hayır kürtaj da olmayacaksınız hatta size ilk önce kürtaj yapılacak diyen doktordan da uzak durun. Aynısı yaşayan biri olarak söylüyorum ben de başında öğrenmiştim dış gebelik olduğunu doktor ilk kürtaj yapacağını olmazda ameliyat olacağını söyledi ben de devlet hastahanesine başka bi doktora gittim oda bana rahimde bişey yok ki ne için sana kürtaj yapacakmış gebelik tüpte oluşmuş iğne ile gebeliği sonlandıracaz dedi kalçadan iğne yapıldı ve gebelik sonlandıİki gün sonra tekrar test yap dedi olmasa yine giderim kürtaj olmak istemiyorum![]()
Dış gebelik denildi valla değerim gün içinde düştü 210dan 155 E dystuKimyasalı yanlış mı anladınız ki?
Kimyasalı yanlış mı anladınız ki?
Dış gebelik denildiKimyasalı yanlış mı anladınız ki?
Valla iğne yapmadı bnde iğne için gittim gerek yok dedi değerim 210 dan 155 E düştü kendinden düşüyor dedi iki gün sonra tekrar test yap dediHayır hayır kürtaj da olmayacaksınız hatta size ilk önce kürtaj yapılacak diyen doktordan da uzak durun. Aynısı yaşayan biri olarak söylüyorum ben de başında öğrenmiştim dış gebelik olduğunu doktor ilk kürtaj yapacağını olmazda ameliyat olacağını söyledi ben de devlet hastahanesine başka bi doktora gittim oda bana rahimde bişey yok ki ne için sana kürtaj yapacakmış gebelik tüpte oluşmuş iğne ile gebeliği sonlandıracaz dedi kalçadan iğne yapıldı ve gebelik sonlandı
Evet kendiliğinden düşüyor ama tekrar çıkıyor benim ki en fazla 599 olmuştu 360 a sonra da 250 222 diye düştü sonra tekrar çıkıp tekrar düştü yani siz ihmale almayın düzenli baktırın ve doktorunuz çok ilgili değilse başka bi görüş alın derim benValla iğne yapmadı bnde iğne için gittim gerek yok dedi değerim 210 dan 155 E düştü kendinden düşüyor dedi iki gün sonra tekrar test yap dedi
Sonra iğne yada kürtaj yapıldı mı peki kendinden düşmedi mıEvet kendiliğinden düşüyor ama tekrar çıkıyor benim ki en fazla 599 olmuştu 360 a sonra da 250 222 diye düştü sonra tekrar çıkıp tekrar düştü yani siz ihmale almayın düzenli baktırın ve doktorunuz çok ilgili değilse başka bi görüş alın derim ben
Dedim ya kürtajlık bi durum değil dış gebelik rahim de bişey yok gebelik tüpte oluşuyo. İğne ile sonlandırıldıSonra iğne yada kürtaj yapıldı mı peki kendinden düşmedi mı