Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun inşallahBirazdan dis gebelikten kürtaja giriyorum dua edin çok korkuyorum.
Hyr 20 tane dr geldi biraz önce kürtaja alıyorlar su an beta düşerse igneye gerek yok dediAllah yardımcın olsun dış gebelik de kürtaj olmaz diye biliyorum yani rahmi temizlemek için yapiyorlar ama dış gebelik ya iğne ya da ameliyat ile sonlanıyor diye biliyorum size iğne mi yaptılar ?
Hm anladım kendiliğinden sonlanmis ozaman :/ hakkinda hayırlısı iyi olursun inşallah sağ salim gir çik betada düşer hep inşallahHyr 20 tane dr geldi biraz önce kürtaja alıyorlar su an beta düşerse igneye gerek yok dedi
Çok geçmiş olsun umarım şu an iyisindirBirazdan dis gebelikten kürtaja giriyorum dua edin çok korkuyorum.
Ah canım nasıl da beraber almıştık gebelik haberiniBirazdan dis gebelikten kürtaja giriyorum dua edin çok korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun nasılsın umarım iyisindir Allah yardımcın olsunBirazdan dis gebelikten kürtaja giriyorum dua edin çok korkuyorum.