Dış gebelik kuretaj

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
854
103
34
Birazdan dis gebelikten kürtaja giriyorum dua edin çok korkuyorum.

Allah yardımcın olsun dış gebelik de kürtaj olmaz diye biliyorum yani rahmi temizlemek için yapiyorlar ama dış gebelik ya iğne ya da ameliyat ile sonlanıyor diye biliyorum size iğne mi yaptılar ?

Allah yardımcın olsun dış gebelik de kürtaj olmaz diye biliyorum yani rahmi temizlemek için yapiyorlar ama dış gebelik ya iğne ya da ameliyat ile sonlanıyor diye biliyorum size iğne mi yaptılar ?
Hyr 20 tane dr geldi biraz önce kürtaja alıyorlar su an beta düşerse igneye gerek yok dedi

Bana da dış gebelikte kürtaj yaptılar. Numuneleri patolojiye gönderip rahimde gebeliğe dair bir oluşum var mı diye bakıyorlar. Benim rahim temiz çıktı, böylelikle karar verdiler dış gebelik olduğuna. Umarım sizin rahimde bulurlar da ilaç milaç uğraşmazsınız. Dış gebelik işi zor. Bana iki doz ilaç verdiler, düşmesi uzun sürdü. Hem kanamam hem ağrım çok oldu. Allah kolaylık versin arkadaşım🙏

Çok geçmiş olsun selin inşallah iyisindir tez vakitte toparlanırsın inşallah 🙏 allah herseyin hayırlısını versin kuzum önemli olan şuan senin sağlığın

Back
X