Dış gebelik mi acil yardim kizlar lutfen

Kadersonerimm1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
10
3
1
24
Kızlar 2 hafta önce gebelik şüphesiyle doktora gittim genesiniz dedi bugün gene gittin kan değerim 4000 olmasi gerekirken 800 cıktı sizce dış gebe miyim doktor dış genesin dedide

Kızlar 2 hafta önce gebelik şüphesiyle doktora gittim genesiniz dedi bugün gene gittin kan değerim 4000 olmasi gerekirken 800 cıktı sizce dış gebe miyim doktor dış genesin dedide
dıs gebelık rahımde kese saptanmaması durumunda tanısı konuluyo. sadece degerden anlasılmaz. hamıle oldugunuzu soyledıgınde kac cıkmıstı? belkı emryo tutunmamıstır gelısememıstır. rahımde kese olması gerekırken kese yoksa gormedıyse ondan demıstır doktor o sonucta. ıstersen baska doktora gıt sor bız burdan sadece degerden anlayamayız kı :S rabbım hayırlısını versın ınsallah

Ignesini yaptılar o iğne napicak adet olmamı mi sagkiyacak

Ignesini yaptılar o iğne napicak adet olmamı mi sagkiyacak
İğne yaptılarsa bu tüpte olusan gebeligi sonlandırıp düşük yaptırmak için canım. Bi nevi tüpü temizlemek. Çünkü bebek büyüdükçe tüpü genişletir ve buda iç kanamaya sebep olabilir. Benim cok olmasada degerim iki binlerde oldugu ve kalp atısı tüpte basladıgı için kapalı ameliyatla tüpüm alındı. Rabbim kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…