dış gebelik mi düşük mü

zeynepsabriye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
6
0
1
31
Benim bu ay regli gününden 3gün önce 15temmuzda parlak açık kırmızı renkli bi kanamam oldu sabahtan akşama dek bi ped anca doldu ve ikinci pedden itibaren 2.gün kahverengi açık leke başladı, yumurtlama dönemindeki akıntıya benzeyen bir yapısıda var ve 6gundur devam ediyor fakat her pedde her zaman olmuyor hatta silince bile her zaman peceteye gelmiyor cok cok az bi leke on gundur ciddi kasik var agrim hatta yürürken bile zorluyor. Bugun kanda beta hcg 1.20 cikti. Dis gebelik veya gec döllenme ve benzer i yasayanlar yardimci olabilir mi

Benim bu ay regli gününden 3gün önce 15temmuzda parlak açık kırmızı renkli bi kanamam oldu sabahtan akşama dek bi ped anca doldu ve ikinci pedden itibaren 2.gün kahverengi açık leke başladı, yumurtlama dönemindeki akıntıya benzeyen bir yapısıda var ve 6gundur devam ediyor fakat her pedde her zaman olmuyor hatta silince bile her zaman peceteye gelmiyor cok cok az bi leke on gundur ciddi kasik var agrim hatta yürürken bile zorluyor. Bugun kanda beta hcg 1.20 cikti. Dis gebelik veya gec döllenme ve benzer i yasayanlar yardimci olabilir mi
1.20 negatif cikmis ama sonucunuz dr a la görüsmedinizmi?

Ben iki defa dış gebelik geçirdim..ikisindede normal hamilelik beta hcg görünüyor tek farkı iki katı artmaması ve kesenin olması gereken yerde görünmemesi..

Sonucum geç çıktığı için dr.a giremedim bugün, randevum çarşamba günü. Peki geç döllenme olduysa 1.20 çıkıp artan var mı yoksa cansız veya düşük bi durum olabilir mi çünkü kahverengi lekelenmem var 6gundur ve kasık sancım var baya

Sonucum geç çıktığı için dr.a giremedim bugün, randevum çarşamba günü. Peki geç döllenme olduysa 1.20 çıkıp artan var mı yoksa cansız veya düşük bi durum olabilir mi çünkü kahverengi lekelenmem var 6gundur ve kasık sancım var baya
5 altındaki değerler zaten negatif canım...gebelik yok demek..

Kana henüz gecmediyse bhcg degeri yukselebilir ama 6 gun lekelenme olmaz sanirim üstune görme denen seyi ima ediyosun ama öyle olsa kesilmisti kanaman ve bhcg degerin daha yuksek cikmis olurdu....

Evet ama idrar testleri de silik çıkıyor ve adete 3gun kaladan beri lekelenme var fakat damla damla zaten ara ara geliyor, düşük veya benzer birşey olabilir mi degerim düşmüş olabilir mi bi sebepten

Evet ama idrar testleri de silik çıkıyor ve adete 3gun kaladan beri lekelenme var fakat damla damla zaten ara ara geliyor, düşük veya benzer birşey olabilir mi degerim düşmüş olabilir mi bi sebepten
Alinti yaparak yazarsaniz daha iyi olur söylemk istedm:)
Yani yarn bi doktorla görüsun adet düzensizliklerinde yada kistiniz filan varsada böyle oluyor olabilir.

Bu şekilde kanaması ağrısı olupta değeri düşük olan sonradan yükselipte anormal veya normal gebelik yaşayan var mı? Eğer yerleşmeye bağlı bi kanamaysa ters giden birşeyler olabilir mi yeni yerleştiği için değer düşük olabilir mi? Bilen yaşayan yok mu?

dış gebelik ya da düşük değildir, negatif çıkmış zaten sonuç
bazen kadınlarda böyle düzensizlikler olması normaldir.

Bi kaç gün de olsa geç döllenme olduysa ve döllenmeden bi hafta sonra yerleşme oluyorsa tamda benim lekelenme zamanım oluyor, ve yerleşme gerçekleştikten sonra hcg salgılanıyor, dolayısıyla bir yerleşme sorunu yaşamış olabilirim gibi, değer zaten bu durumda düşer veya düşük çıkar.. Bu ve benzeri şekilde yaşayanlar vardı başka konularda yazan rica etsem yardımcı olur musunuz, randevum cuma günü.. Ve endiseliyim

mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm

Bi kaç gün de olsa geç döllenme olduysa ve döllenmeden bi hafta sonra yerleşme oluyorsa tamda benim lekelenme zamanım oluyor, ve yerleşme gerçekleştikten sonra hcg salgılanıyor, dolayısıyla bir yerleşme sorunu yaşamış olabilirim gibi, değer zaten bu durumda düşer veya düşük çıkar.. Bu ve benzeri şekilde yaşayanlar vardı başka konularda yazan rica etsem yardımcı olur musunuz, randevum cuma günü.. Ve endiseliyim

Anlattigina gore hamile olma ihtimalin yok... idrar testlerinin pozitif cikmasi birsey ima etmiyor. Sadece degisik bir regl donemi yasiyorsun bence sebep gebelik degil. Doktora git hormon tahlillerine bakilsin muhtemelen hormonel bir sorun yasiyorsun

Back
X