Dış gebelik mi kimyasal mı normal mi ?

sakuraa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
75
43
8
28
Kızlar merhaba
26 Ocak hcg 80
28 Ocak hcg 175
30 Ocak hcg 255
Randevum cuma günüydü doktoruma mesaj attım dış gebelik olabilir dedi felaket tellalı. Kimyasal da değer düşüyor onu biliyorum ama dış gebelikte de çok fazla artış oluyor diye biliyorum yanlış mıym bilginiz var mı içime kurt düştü böyle olup gebeliği devam eden oldu mu

Cumayı beklemeyin bence yarın tekrar bi kan verin. 2 kat artması bekleniyor ancak %60 artış bile iyidir diyorlar hemen canınızı sıkmayın.

Kızlar merhaba
26 Ocak hcg 80
28 Ocak hcg 175
30 Ocak hcg 255
Randevum cuma günüydü doktoruma mesaj attım dış gebelik olabilir dedi felaket tellalı. Kimyasal da değer düşüyor onu biliyorum ama dış gebelikte de çok fazla artış oluyor diye biliyorum yanlış mıym bilginiz var mı içime kurt düştü böyle olup gebeliği devam eden oldu mu
kan ver tekrar bence dususe gectıyse gorunur. Dıs gebelık degere gore tanı konulmuyor benım bıldıgım kesenin gorunmesı gereken haftasında gorumemesınden anlasılıyor. Artısın yuzde 60 olsa kafı derler bı tup bebek dr u 50 demıstı . Benım ılk dr 2x tan az olunca saglıksız dıyıp basından savmıstı. Aman cok bakma ınternete de genellemelere de.. Insallah hayırlısıyla saglıkla ılerler. Sen degerı bıdaha olctur bakalım.

Kızlar merhaba
26 Ocak hcg 80
28 Ocak hcg 175
30 Ocak hcg 255
Sayfamda açtığım başlığı okursan umarım yardımcı olmuş olurum ve sana umut olurum :)

Back
X