Arkadaşlar geçen hafta kan testi yaptırdım betahgc 269 çıkmış idi . 2 gündür kasıklarımda çok ağrı vardı . Bugün kadın doğuma gittim her türlü ultrasonla bakıldı ama kese görülmedi . Normal 6. Haftada olması gerekiyor . Doktor kan testi yaptı tekrardan . Sonuç Betahgc 7900 Çıktı. Dış gebelik mi var?? Tecrübesi olan yardımcı olabilir mi ?
Kese görünmediyse dış gebeliktir. Çok yüksek bu değer görünmesi lazımdı geç kalmadan iyi bi doktora vajinal muayene ol ameliyat gerekebilir yoksa. Geçmiş olsun
Bugün sabahtan yine gittim doktora değerim 9400 olmuş 3 farklı doktor vajinal muayene ve ultrasonla baktı. Kese de yok dış gebelik belirtisi de yok . Cuma gününe tekrar gel dediler . Ne yapacağımı bilemedim valla
Bugün sabahtan yine gittim doktora değerim 9400 olmuş 3 farklı doktor vajinal muayene ve ultrasonla baktı. Kese de yok dış gebelik belirtisi de yok . Cuma gününe tekrar gel dediler . Ne yapacağımı bilemedim valla
Çok geçmiş olsun üzülmeyin. Ben 3 defa erken dönem bebeklerimin 2sini düşükle 1ini kalbi durması sonucu kaybettim. Onlardan sonra bir kızım oldu şimdi 4 yaşında. Inşallah siz de sağlıkla doğru zamanda evlat sahibi olursunuz. Sevgiler