Dış gebelik mı normal gebelik mı yardım edin lütfennnn

demet53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
40
3
1
34
Merhaba arkadaşlar. Adetim 6 gün gecikince test verdim 40 çıktı 2 gün sonra verdiğimde 60 çıktı fakat 2 gün sonra tekrar verdim ve 145 çıktı vajinal ultrasonla bakıldı yumurtalıklar falan temiz bir şey gözükmüyor dedi ama diğer değerlerim dengesiz yükselince dış gebelik şüphesi dendi haftaya kontrolüm var gideceğim sizce durumum nedir bunu yaşayan oldu mu acil yardim edin lütfen kaç gündür bunu düşünüyorum

diş gebelikmi bilmem ama degerlerin yavas artmis kimyasal gebelik olabilir

Peki kimyasal gebeliğin şimdiye kadar sonlanması gerekmez miydi adetim gecikeli 12 gün oldu doktor geç döllenme de olabilir dedi
doktor daha iyi bilir tabi
benim kimyasal gebeligim yavas artiyordu ondan sonra kanamam oldu zaten
doktor dış gebelik ile bisey dedimi

doktor daha iyi bilir tabi
benim kimyasal gebeligim yavas artiyordu ondan sonra kanamam oldu zaten
doktor dış gebelik ile bisey dedimi
Önceki değerlerle dış gebelik olabilir demişti kimyasal da olabilir demişti vajinal baktı temiz dedi üçüncü testin 120 den fazla çıkarsa haftaya gel normal gebelikle geç döllenme de olmuş olabilir dedi şimdi bir hafta beklemek zorundayım

hakinda hayirlisi cnm

Geç döllenme olabilir beklemekte fayda var

Yani degerler normal ilerlerse betaniz haftaya en kötü 2400 civarı olur.Alltan muayene ile kese varsa gözükür

Yani degerler normal ilerlerse betaniz haftaya en kötü 2400 civarı olur.Alltan muayene ile kese varsa gözükür
Doktorum kimyasal gebelik ise bu hafta kendiliğinden sonlanmasını bekliyorum dedi . Sizce haftaya kadar beta vermem gerek var mı doktorum istemedi

Merhaba benimde 24 ocakta 155 25 ocakta 244 ve 30 ocakta beta 1564 olmuş sizce iyimi yoksa dik gebelikmi Dr alt muyane baktı kese yada bebek göremedi bende korktum ister istemez sizce 5 gün ara ile bu kadar yukselmesi normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…