Arkadaşlar merhaba. O kadar değişik bir durum yaşıyorum ki lütfen bilgisi olan ve aynı durumu yaşayan varsa bana yardımcı olun. 16 Eylül de 2 tane 5. Gün embriyo transferi oldum. 26 eylülde 188 , 27 Eylül de 202 , 29 Eylül de 242 cıktı betalar. Düzensiz artış oldu kimyasal dedik. İlaçları bıraktım. 1 ekimde lekelenmem başladı. 3 Ekim de yoğun kanama 4 Ekim de düşük yapmama yardımcı olsun diye metpamid ve ketavel iğne kullandım kanamam 4-5 gün sürdü yoğun ve pıhtılı. Kanamam 6 ekimde tamamen bitti. Sonrasında hiç ağrım sancım vs olmadı . 8-11-14 Ekim günlerinde ilişki oldu. Ve 17 Ekim de ben hastaneye gittim histereskobi ameliyatı talebi ile. Doktor karından ultrason baktı rahim için normal dedi. Kan tahlilleri istedi. Ve şok !!! Beta 1.177 çıktı. Doktor sponton gebelik olmuştur dedi ve Salı gününe çağırdı kese görmemiz lazım dedi. Dün akşamdan beri araştırıyorum beynım yandı. Tüp bebek doktorum 16 eylüldeki embriyolardan birinin olması imkansız dedi. Dış gebelik olabilir dedi. Samsun’da olduğu için gidemedim ben uzaktayım. Sizce bu durum nedir kızlar lütfen yardım edin