Dış gebelik mi 😔

Elif Elanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
103
22
48
29
Kızla rmerhaba 14 eylülde betam 33.50 çıkmıştı bugün yine kan verdim 6 günde 82 ye çıkmış beta. Çok düşük değil mi acaba dış gebelik olabilir mi yaşayan oldu mu daha önce doktoruma yarım gidicem size sormak istedim cevap verirseniz çok mutlu olurum 🙏😔

merhabalarüdış gebelık gecıren biri olarak yazıyorum hemen panıge kapılıp üzülmeyın düzenli takıp ister dış gebelık belkıde suan gebelıgın erken donemlerınde oldugunuz için deger bu sekılde tavsıyem duzenlı dr takıbı

merhabalarüdış gebelık gecıren biri olarak yazıyorum hemen panıge kapılıp üzülmeyın düzenli takıp ister dış gebelık belkıde suan gebelıgın erken donemlerınde oldugunuz için deger bu sekılde tavsıyem duzenlı dr takıbı
Açıkçası biraz korktum şimdi de hafif kahverengi lekelenmem var akıntı diyeyim daha doğrusu şeffaf akıntıyla beraber kahvemsi akıntı da geliyor. Çok endişeliyim 😔

Sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor ama hemen de dış gebeliğe yormayın, takip edin

düzenli takıpte kalın dış gebelik olmayabilir
dış gebelık tanısı koyulur ise sayet hızlıca aynı gun baska dr görüşleri de alın bence

Tamamdır çok teşekkür ederim pazartesi tekrar kan vericem dualarınızı bekliyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 🥰

Back
X