Dıs gebelik mi yardimci olun lutfen

Bugün değerim 2915 olmus hamdolsun çok mutluyum . En son 2 gün önce 960 idi
Çokk iyi. Ben beta baktırmadım bile. Karnımdan ultrasonla göremedi doktor, ister vajinal ultrasonla bakalım istersen beta isteyeyim sonuca göre gün vereyim dedi. Ben de dedim sakıncalı değilse bak vajinal 😅 sakıncası yok tabii dedi. Baktık gördük şükür.

Bence senin sürecin çok iyi gidiyor. İnsan sabırsızlanıyor haklı olarak 🤩 her şey çok güzel olacak Allahın izniyle 🙏🏼

Çokk iyi. Ben beta baktırmadım bile. Karnımdan ultrasonla göremedi doktor, ister vajinal ultrasonla bakalım istersen beta isteyeyim sonuca göre gün vereyim dedi. Ben de dedim sakıncalı değilse bak vajinal 😅 sakıncası yok tabii dedi. Baktık gördük şükür.

Bence senin sürecin çok iyi gidiyor. İnsan sabırsızlanıyor haklı olarak 🤩 her şey çok güzel olacak Allahın izniyle 🙏🏼
Bana vajinal teklif etmedi galiba haftaya goruneceginden emin oldu . . İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

Arkadaşlar merhaba 7+2 de doktora gittim kesem 3 cm olmus . Bebisim 0.74 cm kalp atisimiz 118 . Doktor herhangi bir şey söylemedi . Değerler sizce nasıl bebegin boyutu haftasi ile uyumlu değil mi kalp atis hizi falan nasil

Back
X